Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Integraal Adviseur

Het cluster Leefomgeving omvat alle beleidsterreinen die samenhangen met collectieve dienstverlening en voorzieningen naar burgers ten aanzien van hun eigen leefomgeving. Het team Regie en Beheer is onderdeel van de afdeling Stadsbeheer. De afdeling Stadsbeheer is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de hele buitenruimte, zowel boven als onder de grond. Dat omvat een waaier aan onderwerpen, zoals straten, verlichting, kabels en leidingen, groen, riolering, verkeer, begraafplaatsen en afval. Op alle onderwerpen is door de afdeling de afgelopen jaren hard gewerkt aan meerjarige beheerplannen, waardoor integraler en projectmatiger werken mogelijk is geworden en onze (dubbele) vervangingsopgave steeds inzichtelijker wordt. Onze taken zijn verdeeld over twee teams: team Regie & Beheer (binnendienst) en team Buitenruimte (buitendienst). Dat laatste team is vooral actief met het toezicht op uitvoeringsgerichte taken.

De basis voor projecten en voor de uitvoeringsgerichte taken wordt gelegd door het team Regie & Beheer. Het team denkt mee over de strategische doelen en vertaalt deze naar tactische maatregelen en stelt meerjarige beheerplannen en bijbehorende uitvoeringsprogramma’s op. Voor het team zijn wij op zoek naar een:                                                  

                                                    Integraal Adviseur
                                                Spijkenisse | 32 uur per week

Welke leuke rol kun jij hierin vervullen?
Als integraal adviseur heb jij een belangrijke rol binnen het team. Samen met een collega integraal adviseur ben jij verantwoordelijk voor de operationele, inhoudelijke, aansturing van het team. Dit houdt in dat je jaarplanningen maakt, de voortgang coördineert en inhoudelijk aanspreekpunt bent voor de afdeling. Medewerkers weten jou te vinden voor het afstemmen van stukken die naar het bestuur gaan en stemmen graag complexe opdrachten met jou af.

Je voert ook zelfstandig integrale beleidsopdrachten uit of voert daar regie op en zorgt voor structurele borging en begeleiding daarvan. Projectmatig werken is daarbij een vereiste. Voor de komende periode kun je denken aan het opstellen van een nieuw integraal beheerplan openbare ruimte voor de afdeling. Momenteel wordt er bijvoorbeeld ook gewerkt aan het opstellen van het proces en de inrichting van gegevensbeheer en een leidraad voor de inrichting van de openbare ruimte (LIOR). 

Wij zoeken naar een adviseur met ‘beheer-dna’, die ons met name op het gebied van inkoop, contractbeheer en contractmanagement steviger kan neerzetten als professionele partij. Je bent daarbij in staat om jouw collega’s binnen de afdeling te begeleiden en scherp te houden.

In jouw rol als integraal adviseur kijk je niet alleen naar het huidige werkveld, maar ook naar maatschappelijke ontwikkelingen, zodat wij niet voor verassingen komen te staan. Je helpt ons tijdig onze processen aan te passen en te verbeteren. Daarvoor is het ook nodig dat je goede contacten hebt met de afdeling Strategie (waaronder Stadsontwikkeling) en de afdeling Projecten.

Je maakt onderdeel uit van een leuk en dynamisch team, dat zich graag aanpast en vormt naar wat op dit moment en in de toekomst nodig is om professioneel en solide, doch flexibel, de beheer- en onderhoudsopgaven van deze grote gemeente aan te kunnen.

Wat wij van jou vragen

  • Hbo/Hbo+ opleiding met ruime ervaring binnen de beleidsmatige kant van het beheer en onderhoud van de buitenruimte;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, waarbij ervaring op het gebied van inkoop en contractbeheer en projectmatig werken een pré is; 
  • Kennis van de genoemde vakgebieden;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Je bent analytisch en flexibel, hebt een proactieve houding, samenwerken is een vanzelfsprekendheid en je staat stevig in jouw schoenen;
  • Je bent het gewend om te werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. 

Wij bieden jou
Het salaris voor deze functie is maximaal € 4.859,- (schaal 11) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur. Deze functie is voor 32 uur per week. De hierboven genoemde taken zijn binnen het functiegebouw ingedeeld in de functiefamilie Adviseur, bandbreedte B.

Nissewaard Leert!
Wij willen als organisatie dat onze medewerkers in staat zijn zichzelf constant aan te passen aan de huidige ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee een vanzelfsprekendheid binnen de gemeente Nissewaard. Deze “lerende organisatie” maken we graag samen. En met ‘we’ bedoelen we samen met jou!

Contact en solliciteren
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer R. van de Sluijs. Afdelingshoofd Stadsbeheer, telefoon (0181) 69 64 98.

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan vóór 20 juli 2018 je CV met motivatiebrief toe via de sollicitatiebutton.    

                          Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden; Integraal Adviseur vacature, Spijkenisse, Zuid-Holland, Inkoop, Inkoper, Overheid, Gemeente, Purchaser, Buying, Contractbeheer, Projecten

 

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres