Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

JCB Procurement Services

JCB Procurement Services is een professionele partner voor iedere organisatie met vraagstukken op het gebied van inkoop. Onze doelstelling is een totaaloplossing bieden waarmee organisaties hun inkoopfunctie en resultaat structureel kunnen verbeteren.

Als totaal aanbieder op het gebied van inkoop zijn wij u graag van dienst met Consultancy, Detachering, Interim Management en Werving en Selectie. Dat doen wij met kennis, kunde en passie voor het inkoopvak.

Wij beperken ons niet alleen tot adviseren en het schrijven van rapporten, maar wij analyseren uw inkooptraject, signaleren knelpunten en implementeren verbeteringen. Met een realistische en pragmatische aanpak werken wij samen met u aan structurele resultaten en oplossingen.

Een klantgerichte aanpak dus, die een solide basis legt onder uw inkoopproces en meer rendement haalt uit uw inkoop.

Postcode/plaats: Dordrecht
Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link