Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Junior Buyer Online Media

Heb jij 2 jaar inkoopervaring, ben jij de Duitse taal machtig en wil jij leren hoe je zelfstandig inkoopprocessen begeleidt van meerdere nationale en internationale suppliers tegelijk? Sluit je aan bij VONQ en bouw met ons mee aan onze droom Europees marktleider in digital job marketing te worden!

Junior Buyer Online Media
Amsterdam of Rotterdam, 40 uur, 1 januari 2018

Als Junior Buyer Online Media ben je verantwoordelijk voor het hele inkoopproces, van de intake met een nieuwe supplier tot en met de eerste factuur. Je krijgt straks tussen de 200 en 300 suppliers onder je hoede, dus als jij niet graag stilzit, dan zou dit zomaar jouw droombaan kunnen zijn!

Jouw werkzaamheden:

 • Onderhandelen over o.a. contractverlengingen, prijs-, product- en service condities of uitbreiding samenwerking
 • Bestaande relaties met suppliers onderhouden (focus op Nederlandse en Europese markt)
 • Analyses draaien op verbruik, omzet, performance en in overzichtelijke rapportages gieten
 • Up-to-date houden van interne systemen en collega’s m.b.t. samenwerkingsinformatie
 • Meedenken over hoe we nóg effectiever en efficiënter kunnen werken

Je bent straks onderdeel van een klein en hecht team bestaande uit onze Media Business Analyst en Media-Partnership Director. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het inkopen van alle online vacatureruimte met een interessant inkoopvoordeel voor onze klanten én een gezonde marge voor VONQ. Met daarbij in je achterhoofd dat er voor beide partijen altijd een toegevoegde waarde met het VONQ-partnership te behalen valt.

Eisen:

 • 2 jaar inkoopervaring bij het liefst een mediabureau of als tussenpartij van klanten en leveranciers
 • Meester(es) in Excel
 • Vloeiende beheersing van Nederlands, Engels en Duits!
 • HBO-diploma Bedrijfskunde, Communicatie of vergelijkbaar
 • Reisbereidheid tussen onze kantoren Amsterdam, Rotterdam en Düsseldorf

En ben jij ook nog eens zelfstandig, analytisch, communicatief en super sociaal? Lees gauw verder wat wij voor jou in petto hebben!

Aanbod:

 • Kans om nét zo hard te leren en groeien als wij!
 • Ruimte voor eigen inbreng, initiatief en vrijheid om te ondernemen
 • Snelgroeiende, dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is!
  • FUN, professionele, gepassioneerde en internationale collega’s

Verder bieden wij jou een goed vast salaris, leuke incentives, iPhone en laptop van de zaak (ook voor privégebruik), pensioenbijdrage en de mogelijkheid om je uren flexibel in te delen!

Bouw je met ons mee?
Solliciteer via deze link of neem contact op met Marthe (Recruiter) via 06-23985966.

P.S. Een case, online IQ -en persoonlijkheidstest maken onderdeel uit van onze selectieprocedure

Wij zijn VONQ: een snelgroeiend online marketingbureau gespecialiseerd in recruitment. Inmiddels zijn wij 10 jaar dé Nederlandse marktleider en helpen we multinationals als Philips, Coca-Cola, Deloitte en KPN beter recruiter door middel van data-driven online recruitment marketing oplossingen. We hebben kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Düsseldorf en Londen, bijna 100 collega’s en een helder doel voor ogen: Europees marktleiderschap in digital job marketing!

Het portfolio waar jij straks aan meebouwt biedt recruiters wereldwijd toegang tot 2000 digitale mediakanalen in meer dan 150 landen verspreid over de hele wereld. Van de grote bekende jobboards, tot de unieke niche sites in meer dan 75 vakgebieden waar kandidaten online actief zijn, maar klanten soms het bestaan niet eens van afweten. De toegevoegde waarde voor meer dan 1200 VONQ-klanten zit hem onder andere in de rijkheid en diversiteit van het Vonq portfolio dat jij mede onderhoudt. En jij kan ons helpen deze diversiteit te borgen en nog verder uit te breiden!

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link