Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Junior Category Manager

Junior Category Manager – DGN Retail
Standplaats: Hoevelaken, fulltime

Wil jij als Junior Category Manager het beste halen uit jezelf en uit de markt. En zorgeloos wonen voor iedereen bereikbaar maken?

Wat ga je doen?
In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces voor een deel van het assortiment bij DGN Retail. Je zet koopgedrag analyses om in schap voorstellen. Je identificeert marktbewegingen en klantbehoeftes die je commercieel weet in te vullen met de juiste leveranciers en assortimenten. Je vindt het prettig om in een dynamische omgeving te werken en haalt voldoening uit het behalen van beoogde resultaten voor DGN Retail en haar ondernemers. Je rapporteert aan de Group Category Manager.

De functie-eisen
Als Junior Category Manager voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde hbo-opleiding opleiding CE.
  • 2 tot 3 jaar ervaring in een inkooprol.
  • Commerciële drive en handelsgeest.
  • Cijfermatig sterk, planmatig en analytisch.
  • Flexibel en een teamspeler.

Waar kom je terecht?
Je komt terecht bij DGN Retail. Een dochter van Euretco BV, de grootste retail serviceorganisatie in Nederland. DGN Retail is onder andere franchisegever voor de formules Hubo en Multimate en biedt haar aangesloten ondernemers een compleet pakket aan diensten op het gebied van marketing, inkoop, verkoop, ICT en administratie. Het team bestaat uit 6 collega’s en heeft als kernwaarden passie, plezier, performance en verbinden.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je naast een marktconform salaris, pensioen en flink wat vakantiedagen bovenal een omgeving waar met veel plezier en passie gewerkt wordt. Het gaat om een fulltime functie. De standplaats is Hoevelaken.

Solliciteren
Interesse? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Vragen of meer informatie over de procedure? Neem dan contact op met Janet Verheijke, corporate recruiter op nummer 06-15119400. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je bellen met Bert-Jan Keizer op 06-23738831.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je nu niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel een andere goede professional aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen wij daar wat tegenover als een tip leidt tot plaatsing.

Interesse in andere vacatures?
Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op www.euretco.com.

Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website www.dgnretail.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres