Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Junior Consultant / Trainee

Ben jij afgestudeerd en is één werkgever voor jou veel te beperkend? Heb je affiniteit met Procurement, Supply Chain & Operations of Digital?

Ga als consultant aan de slag bij Supply Value. Dan ga je impact maken bij klanten in verschillende branches terwijl je je verder professionaliseert als consultant.

Wie ben jij

Als Junior Consultant / Trainee ben jij nieuwsgierig en leergierig. Je wordt enthousiast van complexe vraagstukken en zoekt altijd naar verbetering. Je streeft naar duurzaam resultaat voor onze klanten en bent gemotiveerd om samen met Supply Value door te groeien. Hiernaast hebben we nog de volgende wishlist:

  • Je hebt (bijna) een masteropleiding afgerond;
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden.

Wie zijn wij

Supply Value is een toonaangevend en onafhankelijk strategie, advies en implementatiebureau gespecialiseerd in Procurement, Supply Chain & Operations en Information Management. Met een aanpak van denken, doen en draagvlak leveren wij advies, implementatiekracht en training en vertalen strategie naar concreet, duurzaam resultaat. Benieuwd naar de sectoren waarin wij werkzaam zijn? Kijk dan op onze website.

High impact, Happy people

Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samen werkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten. Dit doen wij met de beste mensen, beste tools, beste data en het beste netwerk. We make strategy work, together!

Wat staat je te wachten

Jouw traineeship duurt twee jaar. In deze periode ontwikkel jij je tot consultancy specialist in één van onze kernsectoren. Gedurende jouw traineeship vervul je uitdagende rollen bij verschillende opdrachtgevers. Denk hierbij aan…

… het oplossen van bottlenecks in ketensamenwerking.

… treinen sneller en vaker laten rijden

… plastic uit de keten halen in de retail.

… het digitaal patiëntendossier opzetten en implementeren

… het oplossen van global warming? … WHY NOT! Denk groot en volg je passie.

Opleidingstraject

Dit traject geeft jou de mogelijkheid om direct toe te passen wat je leert. Hoe jouw opleidingspakket er precies uit komt te zien is afhankelijk van het vakgebied en de sector waar jouw voorkeur naar uitgaat. Ongeacht welke richting, wij leveren de beste tools voor jouw ontwikkeling. 

Het eerste jaar volg je interne trainingen en cursussen, zoals adviesvaardigheden, salesvaardigheden en SCRUM. Deze trainingen bevatten de standaardvaardigheden die een Supply Value Consultant dient te bezitten om aan de slag te gaan.

In het tweede jaar volg je vakinhoudelijke trainingen en cursussen op het gebied van Procurement, Supply Chain of IT, zodat je er bij je klus zeker van kunt zijn dat de klant je graag weer ziet komen.

Naast ontwikkeling op kennisvlak besteden wij veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom maakt intervisie onder begeleiding van een externe coach deel uit van jouw traject en krijg je intern een buddy toegewezen.

Wat wij bieden

Een mooie baan in een open en informele cultuur, waar vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en fun centraal staan. Tijdens jouw traineeship ligt de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden:

  • Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd. Wij investeren namelijk graag in lange relaties en we willen dat medewerkers zich veilig voelen bij ons;
  • Jouw input wordt enorm gewaardeerd. Je krijgt de kans om jouw stem te laten horen en je bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Supply Value en je eigen ontwikkeling binnen de organisatie;
  • Een ondernemende omgeving waar je doordeweeks afwisselend op locatie bij de klant, thuis, onderweg of op ons kantoor werkt;
  • Jouw ontwikkeling staat centraal tijdens het traineeship. Je besteedt een gedeelte van je tijd aan een op maat gemaakt opleidingsprogramma met trainingen en opleidingen die passen bij de stappen die je gaat maken als consultant. Je krijgt coaching van een externe coach met een maandelijkse intervisie. Daarnaast krijg je binnen Supply Value een buddy waar je met al je vragen bij terecht kunt;
  • Samen met je manager bespreek je jouw voortgang continu om een steile leercurve te realiseren;
  • Je wordt onderdeel van onze transparante bedrijfscultuur, waarin we elkaar mooie opdrachten gunnen en samen werken aan duurzaam resultaat;
  • Naast werken is er ook voldoende tijd voor FUN. Zo hebben we een actieve Feco, staan de drankjes elke vrijdag koud voor de VrijMiBo, en staan wij ’s winters op de ski’s in de sneeuw. Uiteraard geheel vrijblijvend!
  • Een startsalaris van EUR 2625,- met elk half jaar kans op verhoging bij een goede evaluatie.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een traineeship bij Supply Value? Solliciteer direct of bel met Cemre Özdemir op +31 6 15 33 52 67.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link