Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Junior inkoopadviseur externe inhuur en adviesdiensten

WIJ bieden een baan waar afwisseling dagelijkse praktijk is en kwaliteit de norm. Een leuke, afwisselende functie in een dynamisch, turbulente en veeleisende omgeving. Omdat niet alle werkzaamheden van de gemeenten en Servicepunt71 door vaste medewerkers kan worden uitgevoerd huren wij regelmatig extern mensen in. De inhuurdesk zorgt ervoor dat dit proces vlekkeloos verloopt en dat de juiste persoon op de juiste plek komt.
De inhuurdesk bestaat uit twee medior- en twee junior inkoopadviseurs. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor het hele proces van inkoop en aanbesteden binnen het domein externe inhuur en adviesdiensten. Daarbij werk je geregeld samen met een aantal adviseurs van het HRM team. Het uitvoeren van meervoudig onderhandse aanbestedingen, het zorgen voor goede overeenkomsten en het vastleggen daarvan, het aanmaken van inhuurorders in het contractmanagementsysteem en overige administratieve werkzaamheden zijn de taken van de junior inkoopadviseur. De inhuurdesk is nog volop in ontwikkeling en daaraan lever jij als junior inkoopadviseur een belangrijke bijdrage.

JIJ houdt van het inkoopvak in combinatie met het werven van de juiste mensen voor tijdelijke vacatures. Je bent proactief, klant- en servicegericht, collegiaal, stressbestendig, flexibel en je weet van aanpakken. Je hebt een actieve houding, denkt graag mee, bent initiatiefrijk en voelt je verantwoordelijk voor je werk. Je hebt de juiste “soft skills” die nodig zijn voor goede begeleiding en advisering van onze klanten, maar bent als het nodig is een stevige gesprekspartner die hard is op de inhoud en zacht op de relatie. Ook heb je gevoel voor politieke omgevingen. Verder heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding en een opleiding op inkoopgebied (bijvoorbeeld NEVI 1 of vergelijkbaar). Kennis van en ervaring met meervoudige onderhandse aanbestedingen binnen de overheid en/of de non-profit sector is een pré.

ONS TEAM Inkoop en contractmanagement bestaat uit 33 collega’s op verschillende niveaus en in verschillende functies; 1 teammanager, 18 inkoopadviseurs (waarvan 4 op de inhuurdesk), 8 contractmanagers (junior, medior en senior) en 6 medewerkers Purchase2Pay. De sfeer in het team is informeel met veel ruimte voor eigen ontwikkeling, initiatief en het vergaren en delen van kennis. Daarnaast vinden we het in deze tijd, waarin we allemaal veel thuis werken, extra belangrijk om elkaar ook op sociaal vlak regelmatig te zien en spreken. Dat doen we door middel van (digitale) borrels, lunches, koffie-afspraken of bijeenkomsten in kleine groepen. Een aantal teamleden stelt zich graag aan je voor: https://www.servicepunt71.nl/werken_bij_inkoop.

Aanbod voor jou is een salaris van maximaal € 4.048,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 9):
Jaarcontract met intentie tot een vast dienstverband.
Sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze partners.
Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen van onze ‘Academie71’.
Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen.
Invloed op je werktijden: gedeeltelijk thuiswerken is de norm, Teveel gewerkte uren kan je altijd opnemen in vrije tijd.
Aanvullende regelingen en voorwaarden, o.a. op het gebied van ouderschapsverlof, zorgverlof en korting bij gebruik van een collectieve zorgverzekering.
Bereikbaarheid is goed, wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, onze locatie bevindt zich op 10 a 15 minuten loopafstand van het Centraal Station.

ENTHOUSIAST geworden? We zien je sollicitatie graag uiterlijk 15 november tegemoet. 
De sollicitatiegesprekken staan gepland in de week van 16 en 23 november. Wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Julia Westerbaan, coordinator inhuurdesk op telefoonnummer 06-34213007. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op Samira Khaldi, via telefoonnummer 06-3421 3014. Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Onder interne kandidaten vallen ook uitzendkrachten die werken voor onze organisaties. Na de sluitingstermijn verdwijnt de vacaturetekst van de website. Wil je de tekst bewaren, sla deze dan tijdig op.

Servicepunt71
Wij zijn een servicegerichte, regionale organisatie. Met een nuchtere en flexibele instelling werken we in een prettig informele sfeer voor verschillende gemeenten. We ondersteunen gemeenten bij hun maatschappelijk relevante taken. Wij maken het verschil door te faciliteren met professionele dienstverlening. Op basis van onze vakkennis en ervaring adviseren we praktisch en inventief over uiteenlopende zaken. Het werken voor verschillende gemeenten is veelzijdig, het vraagt om overtuigingskracht en het geeft werkplezier. We nemen de regie, brengen onze verschillende disciplines bij elkaar en we zoeken verbinding met de business, altijd gericht op een succesvol eindresultaat. Onze ambitie is inzicht en overzicht bieden, daadkracht creëren. Resultaten behalen door snelle en passende service te verlenen. Want alleen met goede, slimme oplossingen kunnen we samen werken én samen bouwen.

We zoeken mensen die ons daarbij helpen. Mensen met een hart voor dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid. Want die maken het verschil.

Wij zijn Servicepunt71. 
Wie ben jij?

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres