Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

(Junior) Inkoper grondstoffen

(Junior) Inkoper grondstoffen
Barneveld, 40 uur

Ben jij ondernemend, cijfermatig goed onderlegd en beschik je over goede onderhandelingsvaardigheden? Heb je werkervaring als inkoper en heb je kennis van de agrarische sector of voedselindustrie? Dan is Aminola wellicht op zoek naar jou! In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een (Junior) Inkoper grondstoffen (40 uur per week).

Over Aminola
Aminola richt zich sinds juni 2013 op de import, distributie en productie van hoogwaardige, plantaardige ingrediënten voor de diervoederindustrie en de levensmiddelenindustrie. Met een vooral internationale oriëntatie zijn wij actief in diverse landen binnen en buiten Europa en houden wij ons onder andere bezig met het importeren van grondstoffen uit Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Wij onderscheiden ons door een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie en een vooruitstrevende service.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het strategische gedeelte van het inkoopproces. Je bent de spil tussen leverancier en organisatie. Deze functie loopt van analyse, advies en bestelling tot het begeleiden van de daadwerkelijke importstromen. Je bouwt aan duurzame internationale relaties en zorgt voor een strategische samenwerking waardoor een optimale mix van prijs, kwaliteit, samenwerkingsniveau en leverbetrouwbaarheid ontstaat. De uitvoering van je werk wordt gekenmerkt door een praktische en resultaatgerichte instelling waarbij je in staat bent om de juiste verhouding te vinden tussen een quick win en de continuïteit op de lange termijn. In deze functie werk je nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie. De functie kenmerkt zich door de volgende resultaatgebieden:

 • In samenwerking met je collega’s zorg jij voor de inrichting en uitvoering van een optimaal inkoopplan voor Aminola.
 • Je bent dé informatiebron voor ons commerciële team. Continu houd jij zowel jezelf als je team up-to-date over belangrijke marktinformatie, prijsontwikkelingen en trends.
 • Je doet aanvullend marktonderzoek en zoekt naar strategische uitbreiding van onze leveranciersportefeuille.
 • Je doorgrondt productieprocessen, selecteert en beoordeelt zowel nieuwe als bestaande leveranciers.
 • Je bouwt aan duurzame relaties met onze leveranciers, waarbij regelmatig reizen deel uitmaakt van je werk.
 • Samen met de afdeling kwaliteit zorg jij dat onze leveranciers voldoen aan ons strenge kwaliteitborgingsprogramma.
 • Je onderhandelt de beste inkoopvoorwaarden en sluit (op termijn zelfstandig) contracten af.
 • Je biedt waar nodig ondersteuning aan onze logistieke afdeling om onze importstromen in goede banen te leiden.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-/ of woopleiding in de richting van agribusiness en/of bedrijfskunde/internationaal management.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het opdoen van internationale relaties, ervaring met de Aziatische cultuur is een pre.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de agrarische sector of de voedselindustrie.
 • Je bent communicatief zeer vaardig in Nederlands en Engels en je spreekt minimaal nog een andere vreemde taal.
 • Je bent bereid om internationaal te reizen.
 • Je hebt doorzettingsvermogen, bent analytisch sterk, hebt een kritische blik en bent een teamplayer!

Wij bieden
In eerste instantie start je in een ondersteunende rol, maar je kunt snel doorgroeien naar een zelfstandige functie. Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische organisatie die volop in beweging is. Je krijgt genoeg mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Tegenover jouw kwaliteiten, inzet, expertise en prestaties staan goede arbeidsvoorwaarden. Wij hebben de intentie om je voor langere tijd aan onze organisatie te binden.

Solliciteren?
Stuur je cv en motivatie naar [email protected]. Voor vragen over deze vacature kun je ons bereiken via 085-4013622. Kijk voor meer informatie over ons op www.aminola.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres