Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Junior Inkoper

Univé is voor haar locatie in Zwolle op zoek naar een:

Junior Inkoper

Wie zijn wij?
Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, de cultuur, het ontstaan, de betrokkenheid. Dat is samenwerken. Een coöperatie zijn zonder winstoogmerk. Supporter van Sport zijn. Een 9 voor klantvriendelijkheid krijgen en een Great Place to Work zijn. Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. Coöperatie Univé bestaat uit acht verschillende Regionale Univé’s, zodat we op landelijk én lokaal niveau altijd dichtbij onze klanten zijn. Bij Univé ontwikkelen we samen continu nieuwe producten, diensten én onszelf. Alles voor onze klanten. Dat is het mooie van Univé. Kom jij ons versterken? 

Bedrijfsonderdeel Facilitaire Zaken & Inkoop.
Het bedrijfsonderdeel Facilitaire Zaken & Inkoop (FZ&I) is onderdeel van Univé Services. We zijn gepositioneerd als dynamische spin in het web van de bedrijfsvoering van Unive. Wij zorgen voor het leveren van facilitaire diensten op het gebied van de volgende resultaatgebieden, Huisvesting & Vastgoed, Facilitaire Diensten & Middelen, Document management Services, Inkoop & Contractmanagement en Betekenisvol Ondernemen.

Bij team Inkoop zorgen wij voor het inkopen van producten en diensten tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Door continue aansluiting, inzet van specialistische kennis en vaardigheden op het gebied van inkoop, contract- en leveranciersmanagement, leveren wij een aantoonbare bijdrage aan de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen.

Duurzaam en circulair Inkopen
De doelen en ambitie die Univé heeft op het gebied duurzaamheid, zijn ambitieus en tegelijkertijd noodzakelijk. Univé is een organisatie die duurzaam onderneemt en circulair wil inkopen. Daarom focust team Inkoop zich op het gebied van circulair inkopen. Circulair Inkopen heeft als doel om producten en diensten in te kopen die hun waarde optimaal behouden in gesloten kringlopen.

Ben jij degene die samen met je inkoopcollega’s het verschil wil maken om samen met alle bedrijfsonderdelen van Univé, partners en leveranciers op duurzame wijze CO2-uitstoot te reduceren en circulair inkopen te bevorderen?

De uitdaging
Jouw dag als junior inkoper zit vol variatie. Zo ben jij verantwoordelijk voor uitvoeren over operationele inkooptrajecten, het monitoren en beheren van de Inkoopdesk voor het verwerken van routinematige bestellingen, aanvragen van offertes. Verder ondersteun jij jouw inkoopteam met diverse taken en onderhoud je het contact met leveranciers en collega’s. Je bent deels verantwoordelijk voor een eigen inkooppakket. Dit is een functie met volop ontwikkeling- en doorgroei mogelijkheden, waarbij je regelmatig door je collega’s gecoacht zult worden.

Wie ben jij
Onderhandelen, vergelijken, meedenken en deals sluiten. Dat is precies wat bij jou past. Je bent communicatief vaardig en houdt ervan om samen te werken. Zowel met je collega’s als met leveranciers. Zo krijg je bij ons veel ruimte en vrijheid om zelf dingen op te zetten en te ontwikkelen. Dat geldt ook voor je functie. Wij willen namelijk dat je met plezier naar je werk gaat. Ook je eigen ontwikkeling is voor ons belangrijk, dus daar investeren wij graag in. Je hebt een afgeronde HBO opleiding, dan zoeken wij jou.

Wat bieden wij?
Een plek in een ambitieus team met fijne collega’s op het team Inkoop & Contractmanagement.

We vragen veel van je maar daar geven we je ook graag veel voor terug:

  • Een salaris afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring op basis van een 38-urige werkweek (incl. vakantiegeld en een dertiende maand), het salaris is minimaal € 39.960,00 per jaar (incl. 13e maand en vakantiegeld, excl. Variabele beloning) obv een 38 urige werkweek;
  • Regeling Collectieve Prestatiebeloning Beloning van maximaal 9% van het jaarsalaris;
  • Arbeidsvoorwaardenkeuzesysteem: tijd voor geld of geld voor tijd;
  • 26 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek;
  • Studiekostenregeling;
  • Pensioenvoorziening;
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een thuiswerkvergoeding op de dagen dat je vanuit huis werkt; 
  • Korting op schade- en zorgverzekeringen.

Bij Univé werken we hybride. Je formele standplaats is Assen, maar daarnaast werken we ook op ons kantoor in Zwolle en heb je de mogelijkheid om thuis te werken.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Je kunt tot en met 10 oktober reageren.

Gedurende de looptijd van de vacature zullen we kandidaten die aansluiten bij het profiel alvast uitnodigen voor een eerste gesprek.

Wil je eerst meer weten?
Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jan Koenders, manager Facilitaire Zaken & Inkoop 06 50 26 28 38.

Voor meer algemene informatie of vragen over de procedure kun je contact opnemen met Michiel Koelman, recruiter, via [email protected] Bellen mag natuurlijk ook, via 06 235 218 54.

Omdat we zoeken naar mensen die perfect bij ons passen houden we de werving en selectie graag in eigen hand. Wij maken daarom geen gebruik van diensten van uitzendbureaus en/of werving & selectiebureaus.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link