Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Kwartiermaker inkoop

Ben jij een alerte en proactieve inkoper? Vind jij het leuk om inkoop in de (farmaceutische) zorg naar een hoger niveau te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In de functie van kwartiermaker Inkoop Farmakander, ga je de inkooporganisatie van SPITS Oosterwolde, apotheek De Drie Stellingen, UPLUS, Wolk en Phaitality vernieuwen en optimaliseren. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van een groot assortiment medicijnen (80%), apparatuur en overige (kantoor)artikelen, alsmede voor onderhoud en onderhoudscontracten en het voorraadbeheer. Je maakt en realiseert plannen om bij te dragen aan de organisatieambitie om de beste farmaceutische keten in Noord-Nederland te zijn. Vanuit deze ambitie is het jouw taak om de inkooporganisatie te professionaliseren. Je zorgt voor inzicht in de ontwikkelingen in de markt en maakt scenario’s hoe daarop in te spelen. Je zoekt actief de samenwerking met collega’s van de salesafdeling om naadloos aan te sluiten bij de marktvraag. Je werkt samen met inkoopcollega’s van de andere SPITS-vestigingen. Je bent de sparringpartner van de verschillende MT’s en functioneel verantwoordelijk voor de inkoopafdeling, bestaande uit twee collega’s. Je rapporteert aan de algemeen directeur van SPITS Oosterwolde. Resultaten in je eerste jaar worden verwacht op het gebied van financieel rendement op inkoop, voorraadbeheer, trendanalyses en vruchtbare samenwerkingen intern en extern.

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren inkoper die veel initiatieven ontplooit bij het inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Je bent analytisch sterk, communicatief vaardig (zowel formeel als informeel) en je hebt een warm hart voor de zorg. Je bent proactief en zoekt de samenwerking zowel intern als extern om tot goede deals te komen. Je bent nieuwsgierig, daadkrachtig en hebt visie op de geneesmiddelenmarkt. Verder heb je:

  • een opleiding op hbo- of wo-niveau, bij voorkeur aangevuld met inkoop-opleidingen;
  • relevante werkervaring als inkoper op senior niveau;
  • ervaring in en/of sterke affiniteit met de (farmaceutische) zorg.

Wat biedt SPITS Oosterwolde?

SPITS biedt een functie om de gehele inkooporganisatie de komende jaren naar een hoger niveau te brengen. Een functie waarbij je een grote bijdrage levert aan nog betere farmaceutische zorg in Noord-Nederland. Een positie waarbij je mag vernieuwen en de organisatie mag uitdagen om verder te professionaliseren. De organisatie daagt jou ook uit om verder te professionaliseren; ze biedt veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Het betreft een fulltime functie met een marktconform salaris passend bij de zwaarte van de functie. De standplaats is Oosterwolde, waarbij je de mogelijkheid hebt tot hybride werken.

Interesse?

Solliciteer zo snel mogelijk met je cv en motivatiebrief via onze sollicitatiepagina. Voor meer informatie kan je bellen met Wouter Aukes (06-31691807) of Huib Jacobs (06-50642886). TIB & Partners is verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten voor de functie van Kwartiermaker Inkoop bij SPITS.

Wie is SPITS Oosterwolde?

SPITS Oosterwolde is gespecialiseerd in het leveren van patiënt specifieke medicatierollen. Ze zijn een innovatieve en betrouwbare partner die ontzorgt en meedenkt. Bij de organisatie werken rond 200 specifiek getrainde medewerkers, die met passie voor de zorg hun vak uitoefenen. Het assortiment waar SPITS medicatierollen mee maakt bestaat uit ongeveer 1300 geneesmiddelen. De MediRollen worden op de meest veilige manier samengesteld. Bekijk hier de film van het productieproces. Zie ook de website van SPITS Oosterwolde: www.spitsoosterwolde.nl.

SPITS Oosterwolde is in 2001 opgericht door ondernemende apothekers in Oosterwolde en Appelscha om vanuit een duurzame gedachte apotheken beter te ondersteunen met patiënt specifieke geneesmiddeldistributie. Dit vanuit een intrinsieke zorg voor patiënten en grote maatschappelijke betrokkenheid

SPITS Oosterwolde maakt onderdeel uit van een netwerk aan organisaties, Farmakander genaamd, die werken met het overkoepelende doel om de meest vooruitstrevende farmaceutische keten van Noord-Nederland te zijn. Het netwerk bestaat naast SPITS bestaat uit apotheek De Drie Stellingen, zorgnetwerkorganisatie UPLUS, Wolk Academie en Phaitality.

Apotheek De Drie Stellingen geven optimale begeleiding aan patiënten rondom medicatie met oprechte en vriendelijke aandacht. Aan collega zorgverleners wordt professionele en collegiale ondersteuning verleend. Er is een sterke lokale binding en een heldere visie op ‘De apotheek van de toekomst’. Dagelijks wordt gewerkt aan het verbeteren en optimaliseren van farmaceutische zorg voor cliënten en zorgpartners. Daarnaast zijn ze een van de weinige apotheken in Nederland die nog hulpmiddelen levert aan patiënten. Voor meer informatie zie ook: www.dedriestellingen.nl/.

UPLUS verzorgt het complete farmaceutische proces van en voor zorginstellingen. Hiervoor wordt samengewerkt met lokale partner apotheken. Op die manier hebben klanten in UPLUS een centraal, landelijk aanspreekpunt, terwijl ze verzekerd zijn van optimale en specialistische zorg dichtbij. Zie ook: www.uplus.nl/.

Wolk Academie genereert farmaceutische kennis door onderzoek en deelt kennis door onderwijs. Zij ontwikkelen o.a. scholingsappplicaties voor de (farmaceutische) zorg en hun gebruikers en andere IT-producten gericht op kennisontwikkeling binnen de farmacie. Zie ook www.wolkacademie.nl/.

Phaitality heeft de ambitie om de meest innovatieve partij te zijn voor alle AI-vraagstukken in de gezondheidszorg. Hierbij wordt gestreefd naar vitale mensen en vitale bedrijven. Zie ook: www.phaitality.com/.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link