Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Manager Inkoopdesk

Inkoopmanagement: voor de ANWB groep dé partner in business die met hoge kwaliteit en efficiency ondersteuning levert bij inkoopprojecten. Zij formuleert het ANWB brede inkoopbeleid en adviseert, ondersteunt en controleert bij strategische en tactische inkoopprojecten over de verschillende business-lines en deelnemingen heen. Tevens wordt contract en leveranciersmanagement door de afdeling Inkoopmanagement verzorgd.

Waar je aan werkt
Inkoopmanagement formuleert het ANWB brede inkoopbeleid en adviseert, ondersteunt en controleert bij strategische en tactische inkoopprojecten over de verschillende business-lines en deelnemingen heen. Tevens wordt contract en leveranciersmanagement door de afdeling Inkoopmanagement verzorgd.
Ook het opstellen en bewaken van het beleid voor bedrijfsonderdeel overschrijdend contract- en leveranciersmanagement (binnen het ANWB-inkoopbeleid) en de daarbij horende procedures en processen vallen binnen de verantwoordelijkheid van de Manager Inkoopdesk

Je stuurt de medewerkers Inkoopdesk aan en draagt zorg voor het optimaal functioneren van de Inkoopdesk. Hierdoor worden business collega’s en het team Inkoopmanagement tijdig geïnformeerd en ondersteund in inkoopprocessen. Binnen de Inkoopdesk beheer je de centrale ANWB contractendatabase, de spendanalyse tool en het ANWB ordersysteem en ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik hiervan. Als productowner van deze systemen heb je een heldere visie hoe deze verder te ontwikkelen. Je draagt deze visie uit naar Inkoopmanagement , business en IT en je gidst de stakeholders in het gezamenlijk bepalen welke ontwikkelingen het meest waardevol zijn en binnen welke prioritering.
Resultaten maak je zichtbaar aan de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het beleid en de daarbij horende procedures en processen voor bedrijfsonderdeel overschrijdend contract- en leveranciersmanagement binnen het ANWB-inkoopbeleid. Met je team ondersteun je het Inkoopteam en de business in inkoopprocessen en verzorg je periodieke management informatie op Inkoopgebied

Hebben we een match?

  • afgeronde HBO opleiding in een relevante richting
  • analytisch vermogen, klantgerichtheid, zakelijk inzicht
  • adviesvaardigheden, communicatieve en onderhandelingsvaardigheden
  • vermogen om zelfstandig te werken binnen een informele organisatie
  • bij voorkeur NEVI I en II
  • minimaal 2-4 jaar werkervaring

Deze functie valt nu in schaal 12, maar zal opnieuw worden gewogen.

Waar in de organisatie
De afdeling Finance is verantwoordelijk voor professionele ondersteuning bij het sturen op het rendement van de ANWB. Aspecten die hierbij spelen zijn sturing binnen de win-win-win gedachte (win voor de medewerkers, win voor de onderneming en win voor de leden), de borging van continuïteit, renderende innovatie, focus, integrale visie en financiering van maatschappelijke doelstellingen. Finance zorgt voor het lerend vermogen van de ANWB door rapportages over de actualiteit, alsmede toekomstgerichte rapportages, ondersteuning bij strategische visies of businesscases en externe marktoriëntatie. Finance helpt bij het professionaliseren, het in control en conform wet- en regelgeving zijn, van de bedrijfsvoering, zowel op het gebied van kwaliteit als op het gebied van efficiency. Finance runt een efficiënte organisatie bij de uitvoering van transactie gerelateerde processen.

Op de afdeling Inkoopmanagement zijn 20 collega’s werkzaam. In vier teams worden 150 inkoopsegmenten behartigt en alle inkoop gerelateerde vraagstukken beantwoord. Ieder team heeft zijn eigen verantwoordelijkheidsgebied. Er wordt op informele wijze binnen de teams en de afdeling samengewerkt en de aspecten van HNW (het nieuwe werken; plaats en tijd onafhankelijk en sturing op resultaat) worden in hoge mate toegepast. De Manager Inkoopdesk is verantwoordelijk voor ANWB Inkoopdesk, dit team is het contactpunt voor alle inkoop gerelateerde vragen binnen ANWB. Daarnaast is de Manager Inkoopdesk Product Owner voor de Inkoopsystemen binnen ANWB en vormt hierin de verbinding tussen Inkoop, Business en IT.

De Manager Inkoopdesk ontvangt hiërarchisch leiding van de Directeur Inkoop. De Manager Inkoopdesk geeft hiërarchisch leiding aan de Medewerkers Inkoopdesk (ongeveer 6 medewerkers). Naast uitdagend werk en leuke collega’s bieden we ook een goed salaris en:
• eindejaarsuitkering van 5,58 %
• bijdrage in woon-werkverkeervergoeding
• ANWB lidmaatschap en het Wegenwacht abonnement Nederland voor je auto of je fiets
• 25 verlofdagen en 13 ADV per jaar op basis van fulltime contract
• de mogelijkheid om te sparen voor extra verlof
• volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie
• diverse collectiviteiten waaraan je deel kunt nemen, met interessante kortingen en regelingen op alle ANWB producten en diensten
• prima pensioenregeling

Meer weten over de eigen cao, salariëring en arbeidsvoorwaarden? Ga naar de pagina salariëring en arbeidsvoorwaarden.

Salarisschaal
12: min. € 2.374,32 – max. € 4.418,45 bruto per maand

 

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres