Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Medewerker inkoop

Medewerker inkoop
Deurne, fulltime

Ben jij een gedreven persoon die graag alles in staat stelt om het inkoopproces de juiste doorgang te geven? Wil jij de spin in het web zijn tussen de afdelingen inkoop, verkoop en productie? Wil jij deel uitmaken van het succes van Eurofast®? Neem dan contact met ons op!

Als medewerker inkoop heb je vanuit ons hoofdkantoor in Deurne een belangrijke rol binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse inkoop van het Eurofast® assortiment. Samen met de collega’s van Inkoop voorzie je de klant en afdeling productie in hun specifieke behoeften.

Jij bent (onder andere) verantwoordelijk voor:

  • Verwerken van inkoopvoorstellen en plaatsen van inkooporders.
  • Opvolgen van openstaande inkooporders.
  • Up-to-date houden van de productgegevens en artikelprijzen.
  • Aanmaken nieuwe artikelen.
  • Administratie inkoopproces.

Ben jij de collega die we zoeken?

  • Je werkt graag in een actieve omgeving waarin snel geschakeld dient te worden.
  • Je neemt veel verantwoordelijkheid in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden en zorgt voor een nauwkeurige uitwerking hiervan.
  • Daarnaast beschik je reeds over enige werkervaring op een inkoop- of soortgelijke afdeling.
  • Je beheerst de Engelse en Duitse taal zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt affiniteit met de industriële sector.

Wat biedt Eurofast®?
Je komt terecht bij een organisatie waarbij plezier in het werk centraal staat en collega’s op een informele wijze met elkaar omgaan. Het inkoopteam van Eurofast® is een klein, professioneel en zelfstandig team binnen het Eurofast® hoofdkantoor, dat werkzaam is voor alle Eurofast® vestigingen. Als medewerker inkoop rapporteer je aan de CEO en word je functioneel aangestuurd door de inkoopmanager. Naast goede (marktconforme) arbeidsvoorwaarden, bieden wij een afwisselende functie binnen een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Indien nodig word je voorzien van praktijktraining en/of bijscholing betreffende gereedschappen en bevestigingsmaterialen. Bij goed functioneren behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Wie is Eurofast®?
Eurofast® is toonaangevend producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige bevestigingssystemen voor vlakke daken en cladding. Service en kwaliteit staan bij Eurofast® centraal. Wij blijven ons op elk niveau verbeteren, ontwikkelen en vernieuwen, zodat onze klanten altijd het beste advies, ondersteuning en de beste producten ontvangen. Door onze bevestigingssystemen aan te vullen met een ruim assortiment aan gereedschappen, machines en accessoires, zijn wij in staat een totaalconcept aan oplossingen aan te bieden voor verschillende vlakke daken en cladding systemen. Eurofast® heeft diverse vestigingen in Europa: in Nederland (hoofdkantoor), België, Hongarije, Polen, Denemarken en Verenigd Koningrijk en export naar meer dan 25 landen binnen Europa. Voor meer informatie kan je kijken op eurofast.com.nl.

Solliciteren?
Stuur jouw motivatie met cv via mail naar: Lonneke Snellen – HR officer, lonneke.snellen@eurofast.nl.

Heb je nog vragen?
Je kunt telefonisch contact opnemen met: Lonneke Snellen, 0493 745 255

Eurofast® is de handelsnaam van Van Roij Fasteners B.V.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres