Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Medior Contractmanager

Servicepunt71
Servicepunt71 is een shared serviceorganisatie die de bedrijfsvoering verzorgt voor de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude en het samenwerkingsorgaan Holland Rijnland. Door onze krachten te bundelen dragen we bij aan betere dienstverlening aan burgers, bedrijven en instellingen. Wij leveren diensten op de volgende terreinen: ICT, Inkoop, Financiën, HRM, Juridische Zaken en Facilitaire Zaken. Daarnaast verzorgt onze stafeenheid de interne bedrijfsvoering en control. Er werken ongeveer 300 medewerkers bij Servicepunt71.

SERVICE EENHEID INKOOP IS OP ZOEK NAAR EEN
MEDIOR CONTRACTMANAGER
36 uur, schaal 10.

Ben jij die enthousiaste contractmanager die op operationeel en tactisch niveau acteert? Die een belangrijke bijdrage levert aan het optimaal benutten van contracten, het realiseren van gemaakte (contract)afspraken en mogelijke besparingen?
Ben je overtuigend in je communicatie en is het voor jou een uitdaging om samen met ons te bouwen aan zowel de service-eenheid Inkoop als Servicepunt71?
Als je antwoord JA is dan hopen wij jou te verwelkomen als onze nieuwe collega!

Wat zijn de werkzaamheden?
Als medior contractmanager ben je verantwoordelijk voor een aantal inkoopcontracten in één of meerdere van de domeinen ICT, Werken, Facilitair, HRM, Beheer en Vastgoed of Sportaccomodaties.
Je levert input om te komen tot goede, stuurbare contracten o.a. door te adviseren over het contract en prestatie-indicatoren tijdens het aanbestedingsproces. Je voert regie over ‘jouw’ contracten en volgt nauwlettend de prestaties en facturatie van deze contracten. Indien nodig escaleer je tijdig over wanprestaties en andere afwijkingen. Je adviseert over de bedrijfseconomische aspecten van contracten (besparings- en efficiencymogelijkheden), contractuitnutting en komt met verbetervoorstellen. Je denkt mee om contractmanagement en de daarmee samenhangende processen op een slimme(re) manier in te richten en uit te voeren. Indien nodig handel je (juridische) conflicten af. Eventueel in samenwerking met de juristen van Servicepunt71. Je volgt in- en externe ontwikkelingen in de organisatie en de markt en zoekt verbinding met interne en externe stakeholders op verschillende niveaus.

Wat neem je mee?
Je bent accuraat; je hebt oog voor details die anderen over het hoofd zien en kan uit veel informatie de meest relevante zaken halen. Je hebt daarnaast ook een brede kijk, kunt goed verbanden leggen en oorzaken van problemen achterhalen. Je bent in staat anderen te overtuigen met logische en heldere argumenten, straalt zelfvertrouwen uit en gebruikt concrete voorbeelden. Je deelt graag kennis en betrekt anderen bij je werk. Je kunt goed luisteren en bent geïnteresseerd in de mening van anderen. Je kunt helder communiceren en je taalgebruik aanpassen aan verschillende doelgroepen. Je schriftelijke communicatie is foutloos en begrijpelijk voor anderen. Je kunt goed onderhandelen met focus op het gezamenlijk belang. Je neemt verantwoorde risico’s, zoekt naar mogelijkheden en haalt het optimale uit de samenwerking. Je bent doelgericht, zowel op de lange als op korte termijn. Je kunt op heldere wijze je ideeën en plannen presenteren. Je bent een netwerker en dienstverlener en sterk in het onderhouden van contacten met verschillende stakeholders. Je kunt goed omgaan met kritiek en staat stevig in je schoenen. Ten slotte ben je creatief in het bedenken van oplossingen en heb je goede communicatieve vaardigheden.
Om deze functie goed en met plezier uit te kunnen oefenen vragen we daarnaast het volgende van je:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding.
 • Je hebt een vakgerichte opleiding op inkoopgebied (bijvoorbeeld NEVI 1).
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie en bij voorkeur binnen een overheidsorganisatie.
 • Wat wij ook belangrijk vinden is dat je passie hebt voor het vak contractmanagement en je betrokken voelt bij onze organisatie. Daarnaast zijn goede “soft skills” een voorwaarde voor de begeleiding en advisering van onze klanten.
  • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en creatief binnen de mogelijkheden. Ook heb je aantoonbare ervaring met aanbestedingstrajecten van zowel leveringen, diensten als werken.
  • Je bent een stevige gesprekspartner die hard is op de inhoud en zacht op de relatie.
  Meer over de afdeling:
  Service eenheid Inkoop is een dynamisch team van ca. 25 medewerkers in verschillende functies (inkoop, contractmanagement, Servicedesk en inkoop control). We zorgen ervoor dat we met zijn allen onze klanten optimaal adviseren, waarbij we onszelf en elkaar niet uit het oog verliezen. We werken hard maar met veel plezier. Kortom een mooie plek om met je talenten aan de slag te gaan.
  Wat bieden wij?
  • Een functie in schaal 10 (max.€ 4.121,- bij een 36-urige werkweek)
  • Een leuke uitdagende en afwisselende functie in een dynamisch team van enthousiaste en slagvaardige collega’s.
  • Een klantgerichte en op resultaatgerichte, informele werksfeer.
  • Natuurlijk vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Houd je van workshops en korte cursussen, dan kun je o.a. kiezen uit een breed aanbod van onze “Academie71”. Daarnaast maken wij jaarlijks een opleidingsplan, waarmee wij de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de organisatie invullen.
  • De rechtspositie van de sector gemeenten, zoals vastgelegd in de Cao voor gemeenteambtenaren, de CAR/UWO. Meer informatie vind je op www.car-uwo.nl. Daarnaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Je krijgt naast je salaris ook nog een vrij besteedbaar budget bij ons, een Individueel Keuze Budget (IKB). Je krijgt hierdoor meer keuzevrijheid en zeggenschap over je geld. Je bepaalt zelf wat het beste past bij je levensfase en persoonlijke wensen.
  Enthousiast geworden over deze functie?
  • We zien je sollicitatie graag tegemoet. Solliciteren kan tot en met 24 mei 2017.
  • Let op: sollicitaties worden alleen in behandeling genomen als ze binnen komen via het online sollicitatieformulier
  • Neem voor meer informatie over de werkzaamheden contact op met Debbie Cortjens, telefoonnummer (071) 516 5225
  • Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met de Servicedesk HRM, via telefoonnummer (071) 516 74 00 of per mail.
  Extra informatie
  • Wij hanteren de volgende sollicitatiecode.
  • Na de sluitingstermijn verdwijnt de vacaturetekst van de website. Wil je de tekst bewaren, dan adviseren wij om deze tijdig op te slaan.
Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link