Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Medior Inkoper

Medior Inkoper

 

Heb jij ervaring in de publieke sector met Europese aanbestedingen? Lijkt een job waarin je naast adviseren en aanbesteden de leidende rol over het gehele inkoopproces voor je rekening mag nemen jou iets? Lees dan verder en reageer!

 

Procurement
De afdeling Procurement, die centraal binnen het Havenbedrijf is gepositioneerd, bestaat uit een dynamisch team van 14 inkopers en een Contractmanagement/Procurement Desk van drie medewerkers. Procurement houdt zich met name bezig met de strategische en tactische inkoopactiviteiten zoals o.a. contract- en leveranciersmanagement, (Europese) aanbestedingen van goederen en van infrastructurele investeringsprojecten.  

 

Wat ga je doen?

Met jouw inkoopervaring, financieel inzicht en expertise ga je optreden als een inhoudelijke partner voor onze businessafdelingen natte en droge infrastructuur met een leidende rol binnen het gehele inkoopproces. Je bent initiatiefrijk en proactief in het ontwikkelen van een inkoopstrategie, houdt actuele kennis/expertise bij met betrekking tot uitvoeringsregelgeving en aanbestedingswetgeving en je weet daarin de balans te vinden tussen doelmatigheid en rechtmatigheid. Op basis van je marktkennis koppel je de mogelijkheden van de markt aan de doelstellingen van de business. Je zit aan tafel met onze leveranciers en helpt collega’s om de inkoopstrategie effectief en efficiënt om te zetten in actie. In verband met het brede karakter en de complexiteit van de inkopen en aanbestedingen werk je samen in multidisciplinaire projectteams waarin jij de leiding neemt over het inkoopproces. In deze uitdagende functie heb je veelvuldig contact met collega’s binnen de projectteams, maar ook met afdelingsmanagement en interne en externe deskundigen.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal een afgeronde relevante HBO-opleiding aangevuld met NEVI 1 en eventueel met NEVI 2 en/of functiegerichte trainingen;
  • Je hebt up-to-date kennis van de aanbestedingswet;
  • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring met het inkopen en aanbesteden van civiele projecten;
  • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring met Europese aanbestedingen;
  • Je denkt organisatiebreed (i.p.v. afdelingsbreed);
  • Je hebt gewerkt in dynamische organisaties van enige omvang in de publieke sector;
  • Je bent een ondernemende en resultaatgerichte professional die zich op elk niveau in de organisatie thuis voelt;
  • Je bent organisatiesensitief, commercieel, communicatief, creatief en klantgericht en je weet alle betrokken partijen met elkaar te verbinden.

 

Wat bieden we je?

De functie is voor één jaar. De inschaling van deze functie valt in een salarisrange van € 3.451,- en € 5.344,- bruto per maand op basis van 36 uur en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Wij kennen een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een jaarcontract, 36-urige werkweek, intern vitaliteitscentrum, 13e maand, Pensioenfonds via ABP. Havenbedrijf Rotterdam kent een middelloon-stelsel waarbij zo’n 70% door de werkgever wordt vergoed.

 

Informatie en contactgegevens

Huub van Rossum

Head of Procurement

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres