Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

We zijn op zoek naar
Jou?

We zijn per direct op zoek naar een inkoper met passie voor duurzame energie

Ben jij die inkoper die warm wordt van techniek? Die onze techneuten uitdaagt door de vraag te stellen of de technische specificaties wel de juiste zijn? Is het voor jou gewoon om de klantbehoefte voorop te stellen en op basis daarvan onze processen kritisch tegen het licht te houden? Stel jij jezelf en ons constant de vraag: kan het beter, goedkoper, meer gestandaardiseerd of slimmer? En is het voor jou klip en klaar dat de kosten niet alleen in het product zitten, maar veel meer in de processen in de keten? Zet jij daarnaast graag je tanden in een analytisch puzzeltje en schuw jij enige number crunching niet? Ben jij ook overtuigd dat mooie samenwerking met leveranciers kan leiden tot innovaties en meerwaarde in de keten? En het belangrijkste van alles: weet jij hoe je andere mee kunt krijgen in je ideeën?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheid
In nauwe samenwerking met onze afdeling Engineering & Realisatie breng jij de behoeften van klanten en het aanbod van leveranciers bij elkaar. Wanneer we bij leveranciers niet vinden wat we zoeken, kijk je of er samen slimme dingen bedacht en gemaakt kunnen worden. Hierbij houd je rekening met de risico’s en juridische consequenties.

Jouw werkdag
Binnen Ennatuurlijk zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn.

Dinsdag, 8.00 uur. Je bent onderweg naar kantoor en belt met Frank, manager Engineering & Realisatie. Je hebt een supergoed idee over het samenstellen van modules om zo werkzaamheden te bundelen in bouwblokken en overtuigt hem hiervan. Aangekomen op kantoor ga je met een engineer in gesprek om de uitvraag van een aanbesteding te verfijnen. Je vindt het belangrijk dat niet alle details voorgeschreven worden om zo de aannemers vrijheid te geven om met innovatieve oplossingen te komen. Vervolgens heb je een gesprek met een leverancier over het inkoopcontract van afleversets en toetst of er nog aanvullende diensten kunnen worden opgenomen, zoals een netwerk module i.c.m. een storing en service contract. Het feit dat men op afstand de klant kan helpen, kan namelijk een flinke besparing opleveren op onderhoud. Vervolgens heb je nog een overleg met een project manager en collega van de juridische afdeling om vast te stellen of meerwerk van een aannemer reëel is en om een plan van aanpak te bespreken. Met veel energie ga je naar huis. Je zet tijdens de reis naar huis voor jezelf op een rijtje wat je vandaag gedaan hebt en wat je morgen kan doen om dit verder uit te werken. ’s Avonds besluit je toch nog een boek over contractvormen erbij te pakken en verdiep je je in wat een geïntegreerde contractvorm voor Ennatuurlijk zou kunnen betekenen want: ‘dat zou het werk eenvoudiger maken’.

Jij krijgt
Veel!

Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling. Deze functie is jouw springplank onze organisatie in.

Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken als, telefoon en de mogelijkheid om thuis te werken zijn bij ons prima geregeld. Op die manier kun jij je volledig focussen op jouw rol en krijg je alle kansen om te schitteren. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken. We geven je alle vertrouwen zodat jij jezelf kunt ontwikkelen, een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en de mogelijkheid met ons mee te bouwen en te groeien.

Hoe leren we elkaar kennen?
Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces twee gesprekken plaats. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Ga naar onze website www.Ennatuurlijk.nl voor onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!

Direct vragen stellen en solliciteren
Solliciteer direct via de
link!

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Je kan ook contact opnemen met Reina Geurtsen, HR Manager, via 06-21504168. Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link