Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Máxima Medisch Centrum

Máxima Medisch Centrum (MMC) is een vernieuwend en ondernemend ziekenhuis met meerdere topklinische functies. MMC stelt zich ten doel Brabant gezonder te maken door het aanbieden van hoogwaardige medisch specialistische kennis en vaardigheden. Ruim drieduizend medewerkers, waaronder ruim tweehonderd medisch specialisten, zetten zich hier elke dag met hart en ziel voor in. Het ziekenhuis heeft twee locaties: Veldhoven en Eindhoven. In Veldhoven ligt het accent op acuut en complex, in Eindhoven op electieve zorg.

Beide locaties beschikken over een operatieafdeling. In Veldhoven worden ingrepen uitgevoerd met een hoge moeilijkheidsgraad of met een verhoogd risico op complicaties en intensieve zorg. Locatie Eindhoven is bij uitstek geschikt voor planbare, minder complexe en risicovolle ingrepen. Momenteel wordt er in Veldhoven hard gewerkt aan het ontwerpen, bouwen en inrichten van een nieuw OK-complex (mét daglicht) met state of the art operatiefaciliteiten. Naar verwachting is de nieuwbouw medio 2018 klaar. We beschikken dan over 18 klasse 1 OK’s (waarvan één hybride OK), verdeeld over beide locaties. Jaarlijks worden er binnen MMC 23.000 operaties uitgevoerd. In totaal werken er op het operatiekamercomplex in Veldhoven en Eindhoven ongeveer 65 anesthesiemedewerkers en 100 operatieassistenten. Daarnaast is er een logistiek team werkzaam dat bestaat uit vijf medewerkers die als spil fungeren in de facilitering van de operatiekamers in brede zin van het woord. Binnen de operatieafdelingen is er aandacht voor innovatie en er heerst een prettige werksfeer. Een goede samenwerking en resultaatgerichtheid vinden we hierin zeer belangrijk.

Adres: https://www.mmc.nl/
Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link