Wat ga je doen
Als inkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van orders, het bewaken van de levertijden en de nazorg van deze inkooporders. Je beantwoordt vragen van (interne) klanten over (spoed)bestellingen, het assortiment, levertijden, retourzendingen etc. Daarnaast heb je veel contact met leveranciers, onze tactische inkoop, goederenontvangst en crediteurenadministratie.

Het assortiment wordt via de webwinkel aan de klanten aangeboden, onderdeel van jouw taak is om er voor te zorgen dat het juiste assortiment in de webwinkel te vinden is, afgestemd op de wensen van de klant. Daartoe doe je kwartaalanalyses en pas je zonodig het assortiment aan.
Een belangrijk onderdeel van de baan is het bijhouden van het inkoopsysteem, zorgen dat alle gegevens up to date zijn, zodat de bestellingen juist en tijdig worden afgeleverd. Je signaleert verbeterpunten en neemt initiatieven om verbeteringen door te voeren. Kortom, ben je graag de spin in het web en ben je administratief sterk? Dan is dit iets voor jou.

Wat we van je verwachten

  • Je hebt een HBO opleiding afgerond en hebt affiniteit met inkoopprocessen;
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een administratieve inkoopfunctie binnen een grote en complexe organisatie;
  • Je bent een kei in Excel en hebt affiniteit met systemen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

In deze rol is het belangrijk dat je goed en helder kan communiceren met verschillende partijen, ook in stresssituaties. Je vindt het leuk om dingen administratief op orde te hebben, maar hebt er tegelijkertijd geen moeite mee om mee te gaan in de waan van de dag. Geen dag is hetzelfde, daarom zoeken wij iemand die flexibel en zelfstandig is. Plannen en organiseren is jouw ding en daarnaast ben je altijd klant- en servicegericht. Je bent onderdeel van een team en bent in staat om mee te denken over procesverbeteringen, neemt hier initiatief in en doet verbetervoorstellen. Hierbij hou je het resultaat en de kwaliteit altijd in het oog.

Waar ga je werken
VUmc en het AMC bundelen de krachten in een fusie en worden als één geheel aangestuurd. In Amsterdam UMC werken VUmc en AMC samen aan het uitstekend verzorgen van patiënten, leiden we veelbelovende talenten op tot verpleegkundige en arts én verbeteren we de gezondheidszorg van morgen dankzij hoogstaand en (inter)nationaal erkend wetenschappelijk en verpleegkundig onderzoek. Samen kunnen we dat zo veel beter dan alleen.


Waar ga je werken?
Op de afdeling operationele inkoop van VUmc houdt een team van 6 inkoopmedewerkers zich dagelijks bezig met de verwerking van zo’n 150 inkooporders per dag. De bestellingen variëren van pleisters tot kopieermachines en van injectiespuiten tot hartkleppen tot een pakje cup a soup. Alle bestellingen die worden gedaan binnen VUmc gaan via dit inkoopteam, een team met kundige medewerkers en een prettige werksfeer. De afdeling operationele inkoop is onderdeel van Inkoop & Logistiek en valt onder het Facilitair Bedrijf van VUmc.

Wat we je bieden 
Salarisschaal 7: 2288 tot 3099 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

  • Naast een goed basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Wil jij weten wat je gaat verdienen? Bereken dan hier jouw netto salaris (onder voorbehoud).
  • Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. VUmc draagt 2/3e deel van deze premie bij.
  • Wij vergoeden 75% van je OV reiskosten.
  • In eerste instantie bieden wij jou een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op onze website.

Een screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is voor iedere nieuwe medewerker verplicht. De aanvraag voor een VOG wordt opgestart vanuit VUmc zodra de nieuwe medewerker is aangesteld.
Klik hier voor meer informatie over de screeningsprocedure en of deze op jou van toepassing is.

Laten we kennismaken
Bel ons gerust!
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Deborah Lo-Kioeng-Shioe, teammanager operationele inkoop, via 020-4442940.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Romy Terrero Sierra, corporate recruiter, via 06-25716349.

Je kunt uiterlijk tot en met 21 juli 2019 solliciteren via de button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.