Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Procurement Analist

Door jouw analyses maak jij impact op onze innovaties en strategie! Jij bent de persoon die in een grote hoeveelheid data direct logische verbanden ziet en deze vervolgens  op een heldere manier rapporteert. Is dit de omschrijving die jou schetst? Lees snel verder!

Wij zijn Renewi en wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving. Wat bedoelen we met waste-to-product? Bij Renewi richten we ons exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval. Van de 15 miljoen ton afval die we jaarlijks verwerken, wordt 90% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. Daarop willen we verder bouwen. En daar hebben we jou bij nodig!

ter uitbreiding van ons gezellige en professionele Group Procurement team zijn wij op zoek naar een:

Procurement Analist (fulltime)

Als Procument Analist ben je één van de aanjagers van inkoopinnovaties en werk je aan projecten die inkoopprocessen aantoonbaar en duurzaam verbeteren. Ook breng je inzicht en duidelijkheid in een grote hoeveelheid data en zoek je je collega’s van de interne organisatie pro actief op voor nog meer duidelijkheid. De afdeling Group Procurement is het centraal inkoop(expertise) centrum voor Renewi met een organisatiebrede scope en doelstellingen op het gebied van waarde, kosten, kwaliteit, control en innovatie in de verschillende inkoop categorieën.

In het kort over de functie

 • Je vertaalt het inkoopbeleid naar te leveren analyses en informatie.
 • Je analyseert en houdt inkoopprocessen up to date .
 • Je bent het eerste aanspreekpunt bij vragen op verantwoordelijkheidsgebied voor diverse interne stakeholders.
 • Je bent de rechterhand van category managers en buyers op het gebied van marktonderzoek en het leveren van rapportages en management informatie.
 • Je hebt een actieve rol in diverse efficiency gerichte projecten zoals bijvoorbeeld bij de aanschaf van een nieuw P2P applicatie. Je begeleidt, traint en coacht gebruikers.

Wie ben jij
Jij bent iemand die structuur aanbrengt in grote hoeveelheden informatie. Je bent een echte analist die gaat voor het resultaat, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen, want je bent ook collegiaal en klantgericht. Je communiceert prettig op allerlei niveaus in de organisatie en bent in staat de klant mee te nemen in jouw denk- en werkwijze en staat open voor de wens van de klant.

Je werkt graag projectmatig en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring met het analyseren van data en draait je hand niet om om ook zelf datamodellen te maken. We vinden het leuk als je kennis en/of affiniteit hebt met de afval- en recycling branche, of duurzaamheid erg belangrijk vindt.

Must haves

 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO niveau.
 • Je hent kennis van inkoopprocessen en ICT projecten.
 • Je hebt kennis van en ervaring met ERP en overige relevante systemen.

Als Procurement Analist ben je verantwoordelijk voor de meerderheid van de ondersteunende inkoopprocessen (zoals spend analyse, compliance, performance rapportage). Door het uitvoeren van deze veelal analytische processen ondersteun je Categorie Managers/(Senior) Buyers om inkoopdoelstellingen te realiseren of overtreffen. Daarnaast initieer je en manage je projecten om Procurement processen en systemen te ontwikkelen binnen Renewi. Je rapporteert aan de Group Procurement Manager en bent onderdeel van Group Procurement. Je werkt daarnaast samen met Categorie managers, (Senior) Buyers, controllers en diverse andere interne stakeholders.

Jij zorgt voor een goede kwaliteit van Procurement data, analyses en rapportages, succes van Procurement projecten en klanttevredenheid!

Ons aanbod
Renewi biedt jou

 • Marktconform salaris;
 • Flexibele werktijden;
 • Goede collectieve pensioenregeling;
 • Telefoon van de zaak;
 • Laptop van de zaak;

Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat we je een afwisselende en uitdagende baan met de nodige vrijheid kunnen bieden in een dynamische organisatie die volop in beweging is en waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk kunt gaan. Onze platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. Onze sfeer is het beste te omschrijven als no nonsens, open en informeel, waarbij er ook voldoende ruimte is jezelf verder te ontwikkelen.

Zin om het samen met ons aan te pakken?
Reageer dan direct via deze link.

Geef in je motivatiebrief aan, waarom jouw ervaring aansluit bij deze functie. We willen zien wie jij bent, waar jouw kracht ligt én waarom jouw volgende uitdaging bij ons ligt.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Claudia Oostenbrink, Recruiter of Jeroen Broekman, Manager Group Procurement, beiden bereikbaar via 040-7514000. Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die goed aansluit op het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.

Gelijke kansen vinden we belangrijk. Daarom nodigen wij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt die voldoen aan de functie-eisen ook uit te reageren.

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld en hierop wordt ook niet gereageerd.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Eindhoven, inkoop, inkoopanalist

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres