Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Project Buyer

Project Buyer
Locatie: Oosterhout (Noord-Brabant)

Functiebeschrijving
Op onze locatie in Oosterhout houden wij ons bezig met het ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden van maatwerkoplossingen voor lucht en gasbehandeling en gasgeneratie. Dit zijn o.a. stikstofgeneratoren, drogers etc. We zijn een typische projectenorganisatie en werken op basis van specificaties van de klant. Hierdoor is geen project hetzelfde!

Als Project Buyer ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor de inkoop voor meerdere projecten tegelijkertijd waarbij je nauwlettend de planning (tijd) en het budget in de gaten houdt. Ook draag je zorg voor het opvolgen en afroepen van bestellingen. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s van engineering en met de inkoopafdeling van andere divisies en productie-eenheden. Je beheert de leveranciersmarkt op een actieve manier waarbij je zorgt voor kostprijsanalyses, onderhandelingen en opvolging van kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Verder draag je zorg voor de administratieve opvolging van leveranciers op economisch, kwalitatief en logistiek vlak. Verder ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden, onderhouden en managen en beoordelen van onze leveranciers. Ook draag je zorg voor een goed beheer van de gegevensbank (leveranciers, stuknummers, prijzen) en houd jij je bezig met contractmanagement gebaseerd op vier steunpilaren: kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, product- en procesontwikkeling en totale kosten. Tot slot houd jij je bezig met de procesoptimalisatie van het gehele inkooptraject (van bestelling tot levering).

Wat vragen wij?
Je bent in het bezit van een diploma op hboniveau aangevuld met NEVI 1 (NEVI 2 is een pre). Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent woonachtig in de regio en je bent ambitieus. Bovendien heb je kennis van en ervaring met SAP-systemen, Office en QEMS. Verder heb je minimaal 4 jaar relevante werkervaring met projectinkoop. Daarnaast is ervaring met leveranciersonderhandelingen en het opstellen van contracten gewenst.

Behalve deze 'harde’ eisen vinden we het net zo belangrijk dat je in onze organisatie past: je bent daarom dynamisch, enthousiast, zelfstandig en heeft een pragmatische aanpak. Verder ben je stressbestendig, kostenbewust en ga je nauwkeurig te werk. Je bent proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Bedrijfspresentatie
Atlas Copco is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van duurzame productiviteitsoplossingen. De Atlas Copco-groep biedt zijn klanten innovatieve compressoren, vacuüm-oplossingen, luchtbehandelings- en gasscheidingssystemen, constructie- en mijnbouwapparatuur, industrieel gereedschap en montagesystemen. Ons bedrijf ontwikkelt producten en diensten met het oog op productiviteit, energie-efficiëntie, veiligheid en ergonomie.

Het Atlas Copco-concern is opgericht in 1873, heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm, Zweden en is in meer dan 180 landen actief. In 2013 bedroeg de omzet 9,7 miljard euro en waren er meer dan 40.000 medewerkers in dienst. De Atlas Copco productievestiging Atlas Copco Air & Gas Purification in Oosterhout maakt een dynamische groei door. De activiteiten bestaan uit het ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden van maatwerkoplossingen voor lucht en gasbehandeling en gasgeneratie. De producten worden verkocht en onderhouden via de verkoopkanalen van Atlas Copco. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.atlascopco.com.

Hoe te solliciteren
Contact: Thessa van den Oetelaar, +31646203729, [email protected]

Stuur je sollicitatie naar [email protected].

Deze vacature wordt niet ingevuld met behulp van werving- en selectiebureaus. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres