Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Regio Inkoper Wegen West

Ben jij dé regio inkoper waar Bam naar op zoek is? Ben jij onze nieuwe inkoper die de uitdagende markt ‘Wegen’ aankan? Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Wat ga je doen?
Ons inkoopteam binnen BAM Infra is uniek. Je werkt samen met bijna 30 inkoopprofessionals die ieder vanuit hun eigen discipline dag in dag uit bezig zijn met hun passie en het leveren van een bijdrage aan het succesvol binnenhalen van tenders en het uitvoeren van onze projecten. Dat inkoop een essentieel is voor het succes van onze organisatie vinden niet alleen de inkopers, het wordt ook breed gedragen door de directie en is verankerd in het management team.

Als regio inkoper wegen ben je niet alleen verantwoordelijk voor de strategische en tactische project inkoop, maar ook voor het initiëren en organiseren van project overstijgende inkoop zoals raamcontracten. Jij hebt een duidelijke visie op het inkoopproces, van strategisch via
tactisch tot operationeel niveau. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van inkoopplannen rondom Wegen. De uitdaging zit in het creatieve van deze functie. Het is een uitdagende markt en samen met het team verzin jij slimme oplossingen om de beste deals te maken.

Je hebt continu aandacht voor het optimaliseren van het inkoopbeleid, waarbij het rendement van projecten voorop staat. Je hebt een grote rol in het voortraject van de tenderfase en doordat jij ervaring hebt in aanbesteden ken jij de verschillende processen. Samen met je collega’s zorg je voor toegevoegde waarde en het delen van kennis in je netwerk.

Je initieert, beheerst en optimaliseert de ketensamenwerking, waarbij je leveranciers selecteert en contracteert. Je bent voortdurend in contact met de projecten in jouw regio. Hierbij gaat jouw aandacht uit naar o.a. kosten- en risicomanagement alsmede de cash positie van de organisatie.

Ook tijdens het uitvoeringsproces lever jij een grote bijdrage, waarbij je borgt dat de gevraagde kwaliteit en kwantiteit van materialen en diensten beschikbaar zijn op het juiste moment en de juiste locatie tegen optimale voorwaarden. Je bent voortdurend bezig jouw relatie met de leveranciers te optimaliseren en uit te zoeken waar de kostendrivers zitten. Daarbij heb jij nieuwe ideeën en originele invalshoeken die je aan het team voorlegt.

Je rapporteert aan de Inkoopmanager van BAM Infra Regionaal.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, in de technische- of civiele richting;
  • Of je hebt door persoonlijke ontwikkeling gedurende jouw loopbaan een academisch werk- en denkniveau bereikt;
  • De standplaats voor deze rol is Amsterdam of Den Haag;
  • Onze nieuwe collega heeft zeker vijf jaar relevante werkervaring als inkoper in de inframarkt;
  • Een expert op het gebied van inkoop;
  • Je blinkt uit in jouw kennis over wegen/GWW, hier heb je expliciet 3 jaar in gewerkt.

Je bent slim, professioneel en scherp waardoor je snel in kunt schatten waar je je in de markt moet bevinden op welk moment. Je creëert draagvlak bij jouw klanten (de business) zodat de implementatie van het inkoopbeleid vloeiend verloopt, waarmee je synergie en een resultaatgerichte cultuur bevordert. Daarnaast kun je procesmatig te werk gaan, ben je secuur en nauwkeurig.

Wat bieden wij?
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.

Over ons
BAM Infra Nederland is een dochteronderneming van Koninklijke BAM Groep, een succesvolle Europese bouwgroep. BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. BAM Infra Regionaal is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect – met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail – werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

Interesse?
Solliciteer via het sollicitatieformulier.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres