Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Senior adviseur inkoop

Senior adviseur inkoop
Heerhugowaard, 36 uur per week, maximaal € 66.350 bruto per jaar (schaal 11)

Zoek je een zelfstandige functie met ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, bij een maatschappelijk verantwoorde organisatie?

Wat ga je doen?
Je adviseert (afdelings)management en interne opdrachtgevers bij inkoop- en aanbestedingsvraagstukken resulterend in een optimaal inkoopresultaat. Je denkt vanuit behoefte en bent in staat snel een goede werkrelatie op te bouwen. Je begeleidt onderhandse en (Europese) aanbestedingstrajecten tot en met tekengerede overeenkomsten. De aanbestedingswet kent geen geheimen voor je en je volgt de ontwikkelingen op je vakgebied op de voet. Je onderhandelt met verschillende overlegpartners waarbij een diversiteit aan politieke, bestuurlijke en economische belangen een rol spelen. Je schakelt tussen inhoud en proces, bent sparringpartner voor alle partijen en autoriteit op gebied van inkoopmanagement. Je bent scherp op resultaten, geeft invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en draagt de marktvisie van HHNK uit. Je neemt deel aan diverse projecten, zowel intern als extern. Je vertaalt ontwikkelingen op het vakgebied van theorie naar praktijk en draagt bij aan de continue ontwikkeling van het inkoopteam.

Wie ben jij?
Je bent in je element in je onafhankelijke rol als adviseur en sparringpartner. Je weet je goed te verplaatsen in de positie van de opdrachtgever die je snel en doeltreffend naar een veilige haven loodst. Met een gezonde dosis humor, pragmatische en hands-on mentaliteit zorg je voor verbinding.
• Minimaal afgeronde HBO opleiding, aangevuld met relevante opleidingen op inkoopgebied.
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als inkoopadviseur
• Actuele kennis van wet- en regelgeving en ervaring met de meest voorkomende (Europese) aanbestedingsprocedures.
• Ervaring met het begeleiden en aanbesteden van werken in de GWW-sector.
• Kennis van en ervaring met het toepassen van geïntegreerde contractvormen (UAV-GC) en ervaring met werken in de watersector is een pré.
• Sterke adviesvaardigheden, communicatief en redactioneel, denkt in mogelijkheden.
• Analytisch, resultaatgericht, inventief, gedreven, gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
• Weet verbindingen te leggen, durft aan te spreken en op te treden als bemiddelaar.

Wie zijn wij?
Een oer-Hollands en grensverleggend waterschap. Eeuwenoude zorg voor waterveiligheid combineren we met de nieuwste technieken en (water )managementinzichten. Wij zorgen voor de bescherming tegen het water via dijken en andere waterkeringen, voor schoon en voldoende oppervlaktewater en voor het beperken van wateroverlast. We houden rekening met het veranderende klimaat, werken samen met vele partners en blijven in gesprek met onze omgeving.

Wat bieden wij?
Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid en opleidingen. Naast je maandsalaris heb je een Individueel Keuzebudget van minimaal 20%. Dat kun je laten uitbetalen of omzetten in extra vakantiedagen. Je kunt bij ons flexibel werken.

Ben je enthousiast? Stuur dan vóór 5 februari a.s. je motivatie en cv (toegestane bestandsformaten: PDF of Docx) via hhnk.nl/werkenbij, onder vermelding van VAC18.01. Neem voor meer informatie contact op met Esther Greve, hoofd afdeling Inkoop, Juridische Zaken en Grondzaken of Anita Oudejans, P&O-adviseur, via 072-582 8282.
• Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 februari 2018. Je ontvangt uiterlijk 7 februari a.s. bericht als je wordt uitgenodigd.
• Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt.
• Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Keywords: Vacature, Fulltime, Noord-Holland, Heerhugowaard, Senior Inkoper, Inkoopadviseur, Consultant aanbestedingen.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres