Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

(Senior) Buyer IT

Functieomschrijving

Senior Buyer IT
Ontwikkel je vaardigheden verder

Ben jij een Senior Buyer IT die iedere dag waarde weet te creëren voor CCV? Bij ons ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de inkopen van alle CCV landen. Heb jij daarnaast een scherp oog voor de wensen en belangen van je stakeholders? Dan leren wij je graag kennen.

We brengen je verder
Als Senior Buyer IT werk je in multifunctionele en soms ook internationale teams. Je bent verantwoordelijk voor het inkopen van hardware, software en (managed) IT-services. Je adviseert stakeholders, weet scherpe analyses te maken en communiceert helder. Wij zorgen ervoor dat je up-to-date blijft op je vakgebied door te sparren en kennis te delen met 15 bevlogen collega’s. Op jouw beurt draag jij met je creativiteit en open communicatie bij aan de verdere ontwikkelen binnen het inkoopteam.

Jouw profiel

Je geeft niet op voordat je het beste resultaat hebt bereikt. Dat dit meer is dan een goede prijs-kwaliteitverhouding, weet jij als geen ander. Als Senior Buyer IT ben je een verbindende schakel en je IT portefeuille kent geen geheimen meer voor je. Je krijgt energie van het afsluiten van ELA contracten en het uitvoeren van tendertrajecten met wereldwijde IT vendoren en system integrators. Als persoon ben je volhardend, analytisch en tactvol. Je bent goed in stakeholder management en het opbouwen van een internationaal netwerk.

Wat je meeneemt:

  • hbo werk- en denkniveau
  • afgeronde NEVI 1 opleiding. NEVI 2 is een pre.
  • minimaal 3 jaar ervaring als IT inkoper. Ervaring met open source, cloud, SDDC, datacenters, verbindingen en managed services zien wij als een grote pre
  • ervaring met erp-systemen, bij voorkeur SAP

Je nieuwe werkomgeving
Iedere dag maken wij miljoenen betalingen mogelijk. Daar zijn we trots op. Om dat te realiseren zijn we innovatief én betrouwbaar tegelijk. We sleutelen in de voorhoede aan de nieuwste technologie, maar staan ook met beide benen in de maatschappij. En dat zie je in je nieuwe werkomgeving. We zijn ambitieus, gericht op de toekomst, open en collegiaal. Vol vertrouwen in elkaar.

Bij ons werk je:

  • in ons hoofdkantoor in Arnhem en soms thuis als je wilt
  • met een contract voor 32 – 40 uur per week (eerst voor 1 jaar)
  • in flexibele werktijden (zoals 4 x 9 uur) voor een marktconform salaris, resultaatafhankelijke winstdeling en reiskostenvergoeding
  • met 29 vakantiedagen op fulltime basis. Extra vakantiedagen bijkopen kan
  • in een enthousiast team, waar ruimte is voor ontwikkeling en studiemogelijkheden

Reageer nu
Word jij enthousiast van deze vacature? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Die stuur je naar ons via de ”Solliciteer” button. Als betaaldienstverlener vinden wij betrouwbare medewerkers belangrijk. Daarom vragen we je, wanneer je bij ons komt werken, om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bezoek tinyurl.com voor meer informatie over de vacature (Senior) Buyer IT of solliciteer online op de vacature (Senior) Buyer IT.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres