Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Senior Contractmanager

Functieomschrijving
Werken bij het ministerie van Defensie maar niet als militair? Word senior contractmanager bij Defensie!

Naast 40.000 beroepsmilitairen werken er ook nog zo’n 16.000 burgers bij Defensie. Wil jij in je eigen vakgebied bijdragen aan een professionele Defensieorganisatie en daarmee aan vrede en veiligheid in binnen- en buitenland? Als senior contractmanager werk je dagelijks aan de ontwikkeling van het inkoop-, contract- en leveranciersmanagement bij Defensie.

Wat ga je doen?
In deze functie kun je ingezet worden in verschillende rollen. Als inkoopmanager richt je je op het inkoopmanagement, de uitvoering van complexe Europese aanbestedingen en het juridisch en commercieel adviseren van in- en externe belanghebbenden. Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor het op tactisch en strategisch niveau managen van de contracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor prestatiemanagement, leveranciersmanagement en contractbeheer. Als teamleider ben je in staat om medewerkers op een motiverende wijze aan te sturen en te coachen. Je geeft leiding aan een team van professionals, en bent medeverantwoordelijk voor het uitdragen van de missie en visie van het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO), afdeling Inkoop en Contractmanagement.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag op de afdeling Inkoop en Contractmanagement van het DOSCO. Het DOSCO verricht ondersteunende taken voor de marine, landmacht, luchtmacht en marechaussee, bijvoorbeeld op het gebied van voedsel, transport, gezondheidszorg, gebouwen, oefenterreinen, onderwijs en personeelsdiensten. Zo draag jij vanuit jouw ondersteunende rol bij aan een optimale inzetbaarheid van je militaire collega’s.

Functie-eisen

  • Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond, aangevuld met NEVI 3 of daarmee overeenstemmend.
  • Je hebt ervaring met leidinggeven aan medewerkers in complexe projecten.
  • Je hebt ruime ervaring met het voorbereiden en uitvoeren van complexe inkooptrajecten en met het opstellen en beoordelen van aanbestedingsstukken en overeenkomsten.
  • Je hebt ruime ervaring met (internationale) onderhandelingen en besprekingen voeren met leveranciers, overheden en bedrijven.
  • Je hebt ruime ervaring met contractmanagement en complexe veranderprocessen.
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken, ook ín multidisciplinaire teams.
  • Je bent integer, klantgericht en stressbestendig.
  • Je bent ook analytisch ingesteld en kunt goed anticiperen en communiceren.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 12
Salarisomschrijving: Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 6,2%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.
Maandsalaris: Min €4.255 – Max. €5.471 (bruto)Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstellingContractduur: 1 jaarMinimaal aantal uren per week: 38Maximaal aantal uren per week: 38
Overige arbeidsvoorwaardenNaast een goed salaris (schaal 12), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 6,4% bieden we je betaald ouderschapsverlof, een vergoeding voor woon-werkverkeer, uitgebreide studie- en loopbaanmogelijkheden en een extra verlofregeling voor ouderen. Bovendien bieden we je iets wat andere werkgevers niet kunnen: de kans om als burger bij te dragen aan vrede en veiligheid wereldwijd.
Digitaal solliciterenSolliciteer snel en gemakkelijk op deze vacature via onze sollicitatiepagina. Een ieder, ongeacht het geslacht, wordt uitgenodigd te solliciteren, tenzij anders vermeld. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres