Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Senior inkoopadviseur Europees aanbesteden

OVER DE VACATURE
Als senior inkoopadviseur EA Leveringen & Diensten ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten die binnen de scope van deze bedrijfstak vallen. Naast het zelfstandig begeleiden van tactische (Europese) aanbestedingstrajecten behoort ook het actief onderhouden en uitbreiden van je netwerk, adviseren en presenteren tot je dagelijkse werk. Voor opdrachtgevers in het (semi) publieke domein draag je zorg voor de juiste toepassing van de regelgeving, strategische advisering over inkoop en het kwalitatief goed doorlopen van het EU- aanbestedingsproces. Je werkt binnen deze trajecten nauw samen met de opdrachtgever. Je creëert kansen voor Adjust en draagt graag bij aan de verdere ontwikkeling van Adjust in dit specialisme. Je hebt uitgebreide kennis van aanbestedings-wetgeving en houdt deze kennis actueel.

Je hebt hierbij altijd de ambitie om het verwachtte resultaat van de klant te overtreffen. Je bent gespecialiseerd op het gebied van Europese aanbestedingen binnen Leveringen & Diensten en bouwt deze specialisatie steeds verder uit. Dat wil zeggen dat je de literatuur bijhoudt, onderzoek doet, templates en producten ontwikkelt. Het doel is dat je op jouw specialisatie zowel bij de klant als binnen Adjust wordt gezien als ‘knowledge leader’.

 

WAT WE VAN JOU VERWACHTEN

Jouw profiel:

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in het zelfstandig tactisch leiden van Europese aanbestedingen binnen Leveringen & Diensten.
  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding. Een aanvullende opleiding in aanbestedingsrecht en/ of NEVI hebben de voorkeur.
  • Je hebt een commerciële en klantgerichte instelling en bent communicatief vaardig.
  • Je bent staat om veel ‘ballen in de lucht te houden’ en hebt een goed inlevingsvermogen in de klant.
  • Je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit om snel te kunnen anticiperen op de behoeften van de klant. Passie en ‘drive’ om de klant voor je te kunnen winnen.
  • Gelet op de grote mate van zelfstandigheid (werkzaamheden worden met name bij de klant, op kantoor maar ook deels vanuit thuis uitgevoerd) is een groot zelfsturend vermogen noodzakelijk.
  • De meeste klanten bevinden zich in de Randstad maar flexibiliteit binnen heel Nederland is gewenst.

Competenties:

  • Hands on mentaliteit
  • Zelfsturend
  • Ambitieus

WAT WIJ JE BIEDEN
Wij bieden een zelfstandige werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Bij Adjust krijg je de gelegenheid innovatief mee te denken in kansen en mogelijkheden om de organisatie met elkaar en als team te professionaliseren. Daarnaast bieden we uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, inhoudelijk interessante projecten bij mooie opdrachtgevers en de samenwerking met collega’s die voorop lopen in de ontwikkelingen binnen de publieke sector.

Komen jouw profiel en ambitie overeen met deze vacature en ben je ervan overtuigd dat Adjust Consulting bij je past? Dan komen wij graag met jou in contact! Solliciteer direct via de solliciteer button onder aan de vacature en stuur je CV en motivatie mee. Voor meer informatie over de functie kun je contact met ons opnemen via 06-46072366

Over Adjust Consultancy
Adjust heeft ambitie om inkoop te professionaliseren en hoogwaardige en praktische adviezen te geven. Dit door inzet van geavanceerde tools, consultants met robuuste ervaring en een gedegen projectmanagement. Wij werken op tactisch en strategisch niveau.

Vanwege een toenemende groei van de organisatie als het gaat om tactische (Europese) aanbestedingstrajecten en strategische inkoopadvisering binnen het publieke domein, is behoefte aan uitbreiding van het team met een senior inkoopadviseur Europees Aanbesteden binnen de bedrijfstak Leveringen & Diensten.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres