Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

(Senior) Inkoopadviseur Europees Aanbesteden

Ben je bedreven in het toepassen van de regelgeving in specifieke situaties? Vind je het een uitdaging om vanuit de behoefte te denken en ben je meer dan een procesbegeleider? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn op zoek naar inkoopprofessionals, die ruime ervaring hebben met Europese aanbestedingen.

Emeritor is met ongeveer 100 werknemers de grootste inkoopdienstverlener van Nederland en biedt jou interessante, tijdelijke projecten en interim-opdrachten bij één of meerdere klanten in de private- en publieke sector. Vanuit ons credo: ‘Denken, durven, doen én doorgaan’, richten wij ons op het begeleiden van (Europese) aanbestedingen, het inkoopresultaat en het verbeteren van de inkoopfunctie.

De functie

Als (Senior) Inkoopadviseur Europees Aanbesteden bij Emeritor begeleid je aanbestedingen op detacheringsbasis bij de klant en/of op projectbasis vanuit ons Aanbestedingscentrum. Je werkt intensief samen met de opdrachtgever en met collega’s, om aanbestedingen rechtmatig en doelmatig uit te voeren. Daarnaast ben je in staat om snel een goede werkrelatie met steeds weer andere opdrachtgevers op te bouwen.

Bij Emeritor werken betekent deel uitmaken van een hecht team van bevlogen aanbesteders. Werken voor verschillende opdrachtgevers in de publieke sector, op detacherings- of op projectbasis. Steeds weer al je kennis en ervaring op de juiste manier toepassen in een specifieke klantsituatie, en sparren over de complexere gevallen met je collega-aanbesteders en collega-aanbestedingsjuristen. Als beginnend aanbestedingsadviseur ben je nieuwsgierig en vraag je je continue af: hoe kan ik zoveel mogelijk ervaring opdoen in verschillende projecten en waar liggen mijn talenten?

Jouw profiel

De ideale kandidaat heeft relevante werkervaring op het gebied van Europese aanbestedingen. Voldoe je verder aan onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Afgeronde HBO- of academische opleiding bij voorkeur aangevuld met NEVI I (en II);
  • Relevante werkervaring op inkoopgebied en Europese aanbestedingen (minimaal 3 jaar voor een Inkoopadviseur, minimaal 5 jaar voor een Senior Inkoopadviseur);
  • Je hebt kennis van actuele wet- en regelgeving;
  • Je hebt ervaring/ affiniteit met projectmanagement;
  • Communicatief vaardig, analytisch, proactief, pragmatisch en een hands-on mentaliteit;
  • Flexibel ingesteld wat betreft reis- en werktijden;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

 

Jouw carrière en arbeidsvoorwaarden

Emeritor vindt het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je krijgt de ruimte om je te specialiseren in een collegiale en open bedrijfscultuur. Om dit te realiseren biedt Emeritor jou opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan die een uitstekende basis vormen om je persoonlijke en professionele doelen te verwezenlijken.

Samen met je collega’s zet je jullie kennis en kunde in om een grote bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten. Door middel van kennisdomeinen, coaching, training on the job en de Emeritor Academy wordt alle kennis en ervaring binnen Emeritor ruim gedeeld en dit biedt jou de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen.

Deze uitdagende functie binnen een sterk groeiende, innovatieve onderneming is aangevuld met een uitstekend pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. bedrijfsauto, Smartphone, laptop en bedrijfsfitness.

 

Contactgegevens

Wil je meer informatie over deze functie? Jeanine Ubink staat je graag te woord (0172) 52 52 52. Weet je al dat je deze baan wilt? Dan kun je direct via onze website solliciteren www.emeritor.com of je sollicitatie sturen naar [email protected].

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link