Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Senior inkoopadviseur

Werk waar je blij van wordt!

Wil je werken in informele organisaties, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen? Voel jij je thuis in gemeenten met een dorps karakter, maar die verder kijken dan haar eigen grenzen?

Voor de verdere professionalisering van de afdeling inkoop zijn wij voor de gemeente Oisterwijk en samenwerkende gemeenten Goirle en Hilvarenbeek op zoek naar een:

Senior inkoopadviseur
32-36 uur per week

Samen met je directe collega zorg je voor een professionele ontwikkeling en invulling van de inkooporganisatie waarbij resultaat- en servicegerichtheid centraal staan. Vanuit een adviserende en faciliterende rol werk je samen met de vakinhoudelijke teams van de verschillende afdelingen; waardoor je veel van de gemeenten hoort en ziet. Afwisseling is gegarandeerd!

Wij zoeken een ervaren inkoopadviseur die in staat is om zelfstandig Europese aanbestedingen voor werken, leveringen en diensten te begeleiden. Als inkoopadviseur bij de drie gemeenten heb je uitdagingen te over. Vanuit je expertise weet je doelgericht te adviseren op rechtmatigheid en vanuit je interesse en analytische aanpak bedenk je met de vakafdelingen (nieuwe) passende manieren van inkopen en aanbesteden. Je krijgt de kans om je in het vakgebied door te ontwikkelen, zowel op het gebied van aanbestedingsprocedures als op inkoopprofessionalisering en -advisering. Samen met de medior inkoopadviseur vorm je het hart van inkoop binnen de drie gemeenten.

 • Je bent aanspreekpunt voor de drie organisaties en adviseert op het gebied van inkoop- en rechtmatigheidsvraagstukken. Je hebt daarbij kennis van juridische aspecten binnen Europees aanbesteden.
 • Je draagt actief bij aan het verder professionaliseren van de inkoopfunctie op de langere termijn.
 • Je geeft uitvoering aan het inkoopbeleid in rechtmatige procedures.

Daarbij vind je het uitdagend dat je snel moet kunnen schakelen tussen de verschillende inkoop- en aanbestedingstrajecten die tegelijkertijd spelen. Je kunt makkelijk overzicht houden en beschikt over doorzettingskracht. Je verbindt met humor mensen aan elkaar en werkt op een natuurlijke manier met anderen samen. Ben jij ondernemend, analytisch en wil je uitblinken in het vak? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding.
 • Je bent in het bezit van het diploma NEVI 1, bij voorkeur ook NEVI 2 (of een gelijkwaardige opleiding).
 • Je hebt kennis van en aantoonbare ervaring met gemeentelijke inkoopprocessen en Europese aanbestedingsprocedures.
 • Je hebt aantoonbaar kennis van juridische aspecten binnen Europees aanbesteden.
 • Je bent een bevlogen collega die het leuk vindt om klantgericht en proactief te adviseren.
 • Je werkt zelfstandig, secuur en gestructureerd.
 • Je bent een creatief denker en doener, integer en omgevingsbewust en ook beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je kan goed luisteren, weet jouw communicatie af te stemmen op je gesprekspartner of doelgroep en handelt in het belang van inkoop en de organisatie.
 • Je bent flexibel, omdat je werkt voor drie gemeenten en daarom kan je werkplek per dag verschillen.
 • Je bent klantgericht, overtuigend, omgevingsbewust, ondernemend, integer, resultaatgericht en een echte teamspeler, die bijdraagt aan het professionaliseren van de afdeling inkoop. Je vindt het leuk om kennis over te dragen en je schakelt snel, bent een tikkeltje eigenwijs en je staat stevig in je schoenen.

Wie je verder bent, lezen we graag in jouw motivatie voor deze sollicitatie. Geef hierbij aan welke eigenschappen en vaardigheden jou voor deze functie geschikt maken.

Ons aanbod
Een uitdagende functie in een informele organisatie met korte lijnen en gezellige collega's. Je komt te werken in het mooie centrum van Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. Daarnaast bieden wij:

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van één jaar, met uitzicht op vast.
 • Een salaris tussen de € 2.973,- en € 4.494,- bruto per maand op basis van 36 uur (functieschaal 10, aanloopschaal 9). Deze functie is nog niet definitief ingedeeld, het gaat hier om een voorlopige inschaling. Het salaris en de (aanloop)schaal is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. opname in het ABP-pensioenfonds en een 17,05% Individueel Keuzebudget bovenop je salaris. Je kunt je IKB laten uitbetalen, maar bijvoorbeeld ook extra verlof kopen.
 • Flexibele werktijden, doordat we zoveel mogelijk digitaal werken, kun je plaats- en tijdsonafhankelijk werken.

Over ons
Wij zijn de medewerkers van de gemeente Oisterwijk: met plezier, hart voor de dorpen en hart voor elkaar staan wij dagelijks klaar voor onze inwoners. We zijn alert en gefocust op wat er in onze dorpen speelt en gaan daar actief mee aan de slag. We hebben aandacht voor elkaar en houden elkaar scherp. We vieren successen en zetten er gezamenlijk onze schouders onder als er noodzaak is voor verbetering. Ons streven naar continue verbetering geldt ook voor ieder van ons individueel, in de overtuiging dat een sterke organisatie is opgebouwd uit gemotiveerde mensen met de drang om te blijven groeien. Als medewerker, maar ook als persoon, maak je deel uit van ons team. Iedere dag weer werken wij samen aan ons doel om de beloften die we doen, te realiseren. Samen vormen wij een organisatie van Waarmakers!

Interesse?
Word jij hier enthousiast van? Upload dan je motivatie en cv via het sollicitatieformulier. Reageren kan tot en met 8 maart 2021.

Meer informatie
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jaap Driesser, medewerker P&O. Voor inhoudelijke informatie over de functie of vragen over 'ons aanbod' kun je contact opnemen met Joep Boekema, afdelingshoofd Advies Ondersteuning en Veiligheid (AOV). Zij zijn te bereiken via het algemene telefoonnummer van de gemeente Oisterwijk: 013-5291311.

Wil je meer weten over onze gemeente? Kijk dan op www.oisterwijk.nl en volg ons op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram.

Acquisitie stellen we niet op prijs.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres