Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Senior Inkoper

Jouw functie als Senior Inkoper

In je functie van senior inkoper ben jij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces van aankoop tot nazorg, waarbij je oog hebt voor kwaliteit in verhouding tot prijs. Je draagt zorg voor de realisatie van doelstellingen op het gebied van kostenbesparing en leveranciersprestaties. Je stuurt op inkoopresultaten die in lijn zijn met de eisen en wensen van de bedrijfsdelen. Je bent een gesprekspartner voor management, opdrachtgevers en contractmanagers en weet je als geen ander wat de marktontwikkelingen/ trends in de markt zijn.

Voor IT ben jij de senior inkoop adviseur, je denkt op inkoop gebied met ze mee en geeft ze advies. Je neemt je advies ook mee in brede business context. Je bent een volwaardige sparringspartner voor de business, inkoop collega’s en voegt waarde toe door vanuit een professionele rol advies te geven en je hebt daarbij het vermogen om kennis en kunde samen te voegen en te komen tot nieuwe oplossingen.

Jouw afdeling:
De afdeling Inkoop & Contractmanagement is integraal verantwoordelijk voor het inkoopproces, contractmanagement en contractbeheer ten behoeve van heel PGGM en haar institutionele klanten.

Voor de afdeling ICM zijn wij opzoek naar een Senior inkoper IT ter aanvulling van het bestaande team. Het bestaande team bestaat uit 12 medewerkers, denkend aan contractbeheerder, contractmanagers, tactisch en strategisch inkopers.

We zoeken iemand die de uitdaging aan wilt gaan om deze afdeling verder op te bouwen en een bijdrage wilt leveren aan het professionaliseren van de werkwijze van de inkopers-functie.

Profiel:
Om succesvol te zijn in deze functie weet jij dat je een ondernemende en resultaatgerichte professional moet zijn die zich op  ieder niveau van de organisatie thuis voelt. Je creëert kansen en kunt goed samenwerken met verantwoordelijken in de business. Je bent daadkrachtig en in staat om als adviseur op te treden in besluitvormingstrajecten. Je bent organisatiesensitief, commercieel, creatief en klantgericht. Deze kwaliteiten aangevuld met een pragmatisch kijk op de zaken en verbindend vermogen maken jou de ideale kandidaat.

  • HBO of WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in vergelijkbare functie op tactisch/strategisch niveau;
  • Uitstekende ICT kennis aangevuld met relevante opleiding;
  • Uitstekende inkoop kennis aangevuld met relevante opleidingen (o.a. NEVI);
  • Gewend om te schakelen met alle lagen binnen complexe organisaties;
  • Positief kritische houding gecombineerd met inlevingsvermogen en een charmante persoonlijkheid;
  • De volgende steekwoorden zijn op jouw van toepassing; Klantgericht, organisatiesensitief, daadkrachtig, vernieuwend, teamspeler, vakman en resultaatgericht.

Wij bieden
Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons moderne en robuuste arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten eraan met respect voor mens en omgeving te opereren. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf.

De arbeidsvoorwaarden bij deze functie bestaan uit:

  • Een 36-urige werkweek waarin je veel vrijheid hebt om je werkweek in te delen, om een optimale ondersteuning te zijn voor de business én het thuisfront;
  • Een prima salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring binnen schaal 9;
  • Ruim 26 vakantiedagen;
  • Mobiele telefoon en tablet van de zaak en alle bijbehorende faciliteiten om flexibel en op elke locatie te kunnen werken;
  • Een eindejaarsuitkering van 7,5%;
  • Een maandelijkse mobiliteitsvergoeding gebaseerd op woon-werkafstand, waarbij OV 100% wordt vergoed;
  • Een ruim opleidingsbudget voor interne en externe trainingen of opleidingen;
  • Een goede pensioenregeling als deelnemer van pensioenfonds PFZW;
  • PGGM heeft een collectieve ziektekostenverzekering bij CZ. Hierdoor krijg de medewerker korting op de basisverzekering en aanvullende pakketten van CZ;
  • Voor meer informatie over onze cao en arbeidsvoorwaarden,  check

https://www.pggm.nl/werken-bij/Paginas/Arbeidsvoorwaarden.aspx

Meer weten?
Neem dan per whatsapp of via de mail contact op met Harriet Koster, Recruiter. (06 20518407 – [email protected]).

Voor deze vacature geldt geen sluitingsdatum, echter hebben we voldoende aanmeldingen zullen wij de vacature sluiten.

Solliciteren op de functie van Senior Inkoper
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres