Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Senior inkoper 2018-006-STAF Voor 32 uur per week, tijdelijk tot 1 januari 2020

Organisatie

De gemeente Houten ligt ten zuiden van Utrecht en heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld van een mooi landelijk dorp naar een gemeente met bijna 50.000 inwoners in een voornamelijk sub urbane setting. De gemeente heeft in 2018 de titel ‘Fietsstad van Nederland’ gekregen vanwege de unieke stedenbouwkundige opzet. De gemeente omvat naast de kern Houten ook een redelijk groot buitengebied met de kernen ’t Goy, Tull en ’t Waal en Schalkwijk.

Houten is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS-station ligt direct naast het gemeentehuis, op slechts 10 minuten afstand van Utrecht CS. Zowel richting Utrecht als Den Bosch rijden 4 treinen per uur.

De senior inkoper maakt deel uit van het inkoopteam binnen de afdeling Staf. De afdeling Staf is ondersteunend aan het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie. De ambtelijke organisatie bestaat verder uit de afdelingen Ruimtelijke Ontwikkeling, Samenleving, Dienstverlening, Beheer Openbare Ruimte en het Projectbureau Accommodaties.

Werkzaamheden

–          Je adviseert de inkoopinitiator over het gekozen traject of de gekozen inkoopstrategie en stelt het procedurele deel van de offerteaanvraag/bestek/aanbestedingsdocument op.

–          Je maakt een planning van de inkoopactiviteiten binnen de gehele gemeentelijke organisatie en monitort de voortgang van de werkzaamheden.

–          Je verzorgt het contractbeheer van alle aanbestedingen en inkopen.

–          Je verricht zo nodig marktonderzoek en onderhandelt met leveranciers.

–          Je publiceert offerteaanvragen, beoordeelt offertes en inschrijvingen.

–          Je ondersteunt de projectleider inkoop in het sociaal domein op inkoopvraagstukken.

–          Je bent zo nodig aanwezig bij fysieke overlegtafels ten aanzien van de aanbestedingen binnen het sociaal domein.

–          Je analyseert de inkoopprocessen, doet aanbevelingen ter verbetering en toetst en evalueert de naleving van kaders, richtlijnen en regelgeving.

 

Functie-eisen

Je beschikt bij voorkeur over een HBO werk- en denkniveau en hebt de opleiding NEVI 1 of een gelijkwaardige opleiding gevolgd. Je hebt grondige kennis van de aanbestedingswet- en regelgeving en bij voorkeur enige ervaring op dat gebied. Je kunt goed werken met excel.

 

Je houdt van onderhandelen, bent communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk), werkt nauwkeurig en hebt gevoel voor humor. Daarnaast ben je representatief, stressbestendig, flexibel en kun je je inleven in de ander.   

 

De gemeente Houten heeft integer handelen hoog in het vaandel. Kandidaten moeten over  onberispelijk gedrag beschikken, aantoonbaar door middel van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

 

Aanbod

Salaris en aanstelling zijn afhankelijk van opleiding en ervaring. Als je voldoet aan de gestelde eisen kunnen wij je een salaris bieden van maximaal € 4.225,- bruto bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (schaal 10).

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de werkzaamheden kun je terecht bij Hanneke Knijf, inkoopadviseur, bereikbaar via tel. 030-63 92 665 of bij Alie Dieleman, coördinator backoffice Staf, tel. 030-63 92 137.

 

Je reactie met motivatie en recent cv kun je uiterlijk tot en met 11 februari mailen naar [email protected] o.v.v. 2018-006-STAF.

 

Planning De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 20 februari 2018 a.s. in de middag

 

De vacature wordt gelijktijdig regionaal en extern opengesteld. Kandidaten werkzaam bij een van de regiogemeenten aangesloten bij het samenwerkingsverband Werken in het hart van Nederland hebben, bij gelijke geschiktheid, voorrang op andere externe kandidaten.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres