Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Senior IT Inkoper

Senior IT Inkoper
                                                                               Amsterdam, Fulltime

Wie zijn wij?
Concern Inkoop is onderdeel van TMG Services waar de verschillende business ondersteunende diensten samenkomen. Vanuit een sterke visie ingegeven door total cost of ownership wordt gekeken naar het behalen van kostenreductie, beperken van supply risico’s, vergroten van toegevoegde waarde door leveranciers en het verder professionaliseren van de kwaliteit van de inkoopfunctie binnen TMG.

Voor aanvulling van ons team van 5 inkopers zijn wij op zoek naar een ervaren IT Inkoper. In jouw rol rapporteer je aan Manager Inkoop.

Wie Ben jij?
Als inkoopprofessional neem je een breed palet aan ervaring mee. Je bent een stevig onderhandelaar, hebt ervaring met het uitvoeren van elektronische tenders en bekendheid met insourcen en outsourcen. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op inkoopgebied en kan dit vertalen naar tactisch beleid voor de TMG organisatie.

Vanuit jouw ervaring in grote corporate organisaties weet jij je te bewegen binnen de dynamiek van stakeholders, commerciële belangen en organisatieveranderingen. Een sterke focus op kosten- en risicobeheersing vanuit een business gericht houding is hierin jouw uitgangspunt.

Met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het bouwen en onderhouden van een intern relatienetwerk met de business en leveranciers van operationeel tot strategisch niveau,
 • Het fungeren als sparringspartner en adviseur voor de business om zo efficiënt en effectief mogelijk in te kopen,
 • Het opstellen en implementeren van categorie accountplannen en je weet deze door te vertalen naar verbetervoorstellen,
 • Door middel van benchmarking weet je leverancierspresentaties te vergelijken en stuur je actief op resultaat,
 • Je rapporteert periodiek over spend en leveranciers.

Herken jij je in dit profiel?
Werken bij TMG betekent in de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: samenwerkend, innovatief, klantgericht en integer. Daarnaast herken jij je hierin:

 • HBO/WO opgeleid aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring (inkoop- en aanbestedingstrajecten van o.a. hardware, software, outsouricing)
 • Je hebt ervaring met ICT inkoopvraagstukken, waaronder Security en de Privacywetgeving,
 • Je bent een inkoper die weet te verbinden, gedreven is en in staat is in een veranderende organisatie toegevoegde waarde te leveren,
 • Je hebt een commercieel inzicht en bent een goede onderhandelaar met oog voor alle belanghebbenden,
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met P2P systemen, Esize is daarbij een pre,
 • Je hebt bij voorkeur ervaring bij een beursgenoteerde en IT intensieve organisatie.

Wat bieden wij?
Naast een passende beloning en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een iPhone 6, een Macbook en dagelijks de krant op de mat en een sportschool op de werkvloer biedt deze baan je natuurlijk meer. Een plek binnen een organisatie in transitie waar kostencentralisatie en-reductie hoog op de agenda staan en ruimte is voor ondernemerschap en drive.

Telegraaf Media Groep
Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is een van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé, VROUW; regionale dagbladen zoals het Noordhollands Dagblad en de Gooi- en Eemlander; digitale merken zoals GeenStijl, Dumpert en GaspedaalClassic FM en – via een strategische samenwerking met Talpa – de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica, Radio 538 en Radio 10. Via Keesing Media Group zijn we marktleider in Europa in puzzelbladen en digitale puzzels. De missie van TMG is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen.

Interesse?
Bij interesse zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via bovenstaande solliciteer button. Voor informatie kun je contact opnemen met Esther Lammers, Manager Concern Inkoop, op 06-45196611.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link