Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Senior Project Buyer Tooling & Equipment (KLM Engineering & Maintenance)

Intro algemeen
De circa 5000 medewerkers van KLM Engineering & Maintenance voeren samen met de circa 10000 collega’s van Air France Industries onderhoud uit voor meer dan 200 klanten wereldwijd op het gebied van airframe, motoren en componenten. Deze MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) business is een van de drie businesses binnen de Airfrance KLM group.
Het procurement domein Engineering & Maintenance werkt iedere dag nauw samen met de MRO, om deze een competitief voordeel te leveren in de markt en ambitie en doelstellingen waar te maken.

Het KLM Engineering & Maintenance procurement domein is een corporate afdeling en een van de 7 procurement domeinen. Het procurement domein KLM E&M is onderverdeeld in 3 categorieën: Engines, Components en Aircraft, Cabin & Services.
Binnen de categorie Aircraft, Cabin en Services ondersteunen wij alle units binnen E&M o.a. op het gebied van Tooling & Equipment aankoop door de beste commerciële condities en voorwaarden te onderhandelen met leveranciers voor zowel producten als diensten ten einde de doelstellingen van de AF-KLM Groep op financieel, operationeel en procurement gebied te kunnen behalen.
Wat ga je doen?
Als Senior Project Buyer bewijs je je toegevoegde waarde in de verlaging van de ‘Total Cost of Ownership’. Dit doe je door deel te nemen aan projecten in samenwerking met Airframe, Engine Services en Component Services.
Je levert actief een bijdrage aan het financiële resultaat van E&M door de prestaties van leveranciers te managen.
Je adviseert en informeert je teamleden en interne collega’s betreffende de markt. Je zorgt voor een goede werkrelatie met de business en je ondersteunt de business optimaal bij de besluitvorming over het inkopen/betrekken van producten en diensten.
Daarnaast lever je als senior project buyer een bijdrage aan de professionaliteit van het team. Je adviseert teamleden en categorie managers, begeleidt projecten en coacht teamleden.

Wie zoeken wij?
Binnen deze categorie Aircraft, Cabin en Services hebben we nu een vacature voor een Senior Project Buyer.
Ben jij een ervaren inkoper met een technische inslag? Wil je graag je bijdrage leveren aan de ambities van KLM Engineering & Maintenance? Wil jij onderdeel uitmaken van ons enthousiaste, dynamische team? Dan ben jij wellicht onze nieuwe college.
Je hebt HBO werk- en denkniveau bij voorkeur op commercieel, economisch en/of (technisch) bedrijfskundig gebied. Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan in een vergelijkbare inkoop functie in een technische omgeving. Een afgeronde NEVI opleiding is een pré. Je hebt ervaring met het (functioneel) aansturen en coachen van teamleden.
Je bezit over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels. Het is van belang dat je beschikt over een hands-on mentaliteit en pro-actief werkt. Je kunt daarnaast uitstekend in (project)teamverband werken en bent flexibel van aard.
Voor deze functie zijn de volgende competenties van belang: Resultaat en commerciële gerichtheid, Initiatief, Realisatie van doelen, Interpersoonlijke sensitiviteit, Plannen en organiseren, Opbouwen en onderhouden van relaties en Probleemanalyse.

Wat bieden wij?
Werken bij AIR FRANCE KLM betekent dat je onderdeel bent van een toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappij. Het betekent ook dat je werkt voor het bedrijf dat in 2015 is verkozen tot meest favoriete werkgever onder hoogopgeleiden. Je komt terecht in een inspirerende en uitdagende omgeving waarin volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend werk je met de nieuwste technologieën en neem je deel aan innovatieve, uitdagende projecten. De dynamische teams staan open voor eigen initiatief en als jij je competenties wil vergroten, krijg je daarin alle vrijheid. AIR FRANCE KLM hecht veel waarde aan energieke, gemotiveerde medewerkers. Je kunt dan ook rekenen op perfecte faciliteiten, alle gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling, een gezonde privé/werk-balans en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Je ontvangt een marktconform salaris tussen 3704,19 euro en 5291,70 euro bruto per maand. Exacte inschaling is afhankelijk van genoten opleidingen en opgedane werkervaring.
Are you ready for take-off?
Ben je enthousiast en denk je geschikt te zijn voor de functie van Senior Project Buyer Tooling & Equipment? Klik dan op solliciteren. Binnen twee weken na de sluitingsdatum ontvang je bericht over je sollicitatie.
De sollicitatie bestaat uit twee ronden waarbij in elke ronde een interview wordt afgenomen.
Een dossier en referentiecheck kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Door te solliciteren op de vacature geef je automatisch toestemming voor deze check.
Meer weten?
Wil je meer weten over KLM engineering & maintenance, check dan onze site www.afiklmem.com.
Wil je meer weten over deze functie neem dan contact op met:
Kim van Wittenhorst, Category Manager Aircraft, Cabin & Services
Telefoonnummer: 0031(0)6-10638196
E-mail: [email protected]

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link