Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Specialist inkoop & contractmanagement

Functieomschrijving

Als Specialist inkoop & contractmanagement ben je binnen de bouwafdeling verantwoordelijk voor het afsluiten en managen van contracten voor Lidl Nederland. De dienstverlening in de regio’s en op het hoofdkantoor is deels in eigen beheer en wordt deels uitbesteed aan diverse (regionale) contractpartijen. Voor deze contractpartijen ben je als Specialist inkoop & contractmanagement verantwoordelijk voor het opstellen van het programma van eisen en het inkopen van de diensten. Vervolgens bewaak je de contractprestaties van de leveranciers en optimaliseer je de dienstverlening waar nodig.

Het onderhouden van de relatie met je interne klanten (de filialen, zes distributiecentra in het land en het hoofdkantoor) en de externe contractpartners is van groot belang in deze rol. Daarnaast vind je het leuk om de ontwikkelingen op contractmanagement gebied op de voet te volgen en deze waar mogelijk te vertalen naar de eigen organisatie. Zie jij het als een uitdagende taak om het contractmanagement binnen Lidl verder te professionaliseren, dan zijn wij op zoek naar jou!

De baan

 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de specificaties (programma van eisen) en het afsluiten van de contracten, vervolgens manage je de contractprestaties van de leveranciers op landelijk niveau.
 • Het clusteren van bestaande contracten en het verder vormgeven van meetbare, objectieve contracten met goed uitvoerbare KPI’s en SLA’s zijn belangrijke aspecten binnen de functie.
 • Optimaliseren van de dienstverlening binnen de contracten op basis van klantwens en relevante ontwikkelingen; je evalueert regelmatig met de leveranciers waarbij resultaten en verbetermogelijkheden besproken worden en geïmplementeerd.
 • Je geeft leiding aan de medewerker Inkoop en contractmanagement waarmee je samen de contracten verwerkt en beheert.
 • Naast het onderhouden van de externe relaties met leveranciers, onderhoud je ook intensief contact met de interne klanten.
 • Je bent kostenbewust en altijd op zoek naar het beste contract.

Jouw profiel

 • Jij hebt een afgeronde Hbo-opleiding en hebt affiniteit met techniek. Daarnaast heb je kennis van en ervaring (op tactisch niveau) met technische facilitaire diensten, leverancierscontracten en de wet- en regelgeving.
 • Je hebt ervaring met het inkopen van diensten en de vertaling maken van gebruikerswensen naar specificaties voor een leverancier.
 • Je bent communicatief zeer vaardig en je hebt een goede, schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het samenstellen van contractrapportages.
 • Daarnaast heb je uitstekende sociale vaardigheden voor een succesvolle samenwerking met interne klanten en voor het onderhandelen met leveranciers.
 • Je bent goed in staat zelfstandig te werken.

Wij bieden

 • Een uitdagende baan waarin je de mogelijkheid krijgt om contractmanagent naar ‘the next level’ te brengen.
 • Voldoende ontwikkelmogelijkheden in een bedrijf dat volop in beweging is.
 • Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd naar de verhalen van anderen bij Lidl? Bekijk hier de ervaringen.

 Wij zijn
Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 30 landen. In Nederland hebben we meer dan 19.000 medewerkers in ruim 400 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame winkels en distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit naar onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staat diversiteit bij Lidl hoog op de agenda. Samen maken we Lidl!

Kijk voor de laatste ontwikkelingen inzake duurzame winkels even op: www.lidl.nl/nl/Zero

Interesse?
We zien jouw sollicitatie graag via de ‘Solliciteer’ button tegemoet! Vragen? Neem contact op met onze recruiter Eliane Brouwer, via 035-5232847.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bezoek lidl.redirect.your-jobresponse.com voor meer informatie over de vacature Specialist inkoop & contractmanagement of solliciteer online op de vacature Specialist inkoop & contractmanagement.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres