Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

(Sr.) Buyers

Ben jij die Buyer die met ons de uitdaging wil aangaan een aantal inkoop synergiën te creëren?

Bij wie?
Renewi, opgericht in 2017 na afronding van de fusie van Shanks Group plc met Van Gansewinkel Groep BV, is een toonaangevend waste-to-product bedrijf dat ideaal is gepositioneerd om een aantal van de belangrijkste milieuproblemen waar de maatschappij vandaag de dag mee kampt, op te lossen: het verminderen van afval, het vermijden van vervuiling en het voorkomen van onnodig gebruik van eindige natuurlijke bronnen. Met meer dan 8.000 medewerkers in negen landen in Europa en Noord-Amerika, beschikken we over veel kennis met een uitgebreid aanbod van afvalbeheerproducten en -diensten.

Hoe?
Ook binnen Group Procurement zal de komende periode in het teken staan van deze integratie. We staan voor de mooie uitdaging om deze twee prachtige bedrijven samen te brengen tot 1 bedrijf waarbij we onze krachten combineren om een aantal synergiën te creëren en zo “samen sterker” te zijn.

Om ons hierbij te ondersteunen zijn we ter uitbreiding van ons Group Procurement team op zoek naar:

(Sr.) Buyers, standplaats Eindhoven of overleg en met mobiel karakter

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het mede opstellen en uitvoeren van inkoopstrategie en resultaten voor een van de volgende inkoopcategorieën:

 • Groepsbrede categorieën HRM & ICT
 • Divisiebrede categorieën binnen Nederland of België

Uiteraard doe je dit in samenwerking met collega’s binnen het Procurement team en regionaal betrokkenen, in lijn met Renewi brede doelstellingen/strategie en Renewi inkoop specifieke doelstellingen/strategie, het realiseren van TCO/ werkkapitaal besparingen voor deze subcategorieën en het beheren en continue verbeteren van de relatie met de leveranciers en relevante interne stakeholders. Je rapporteert aan de Group Procurement Manager of Divisional Finance Director en bent onderdeel van Group Procurement of Divisie Commercial Waste Nederland of België.

JOUW UITDAGING

 • Je stelt een categorieplan of een divisie inkoopplan op, bewaakt de voortgang en stuurt bij waar nodig.
 • Je signaleert marktontwikkelingen binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied en vertaalt dit in voorstellen voor nieuwe plannen en activiteiten
 • Je identificeert mogelijkheden voor TCO besparingen/werkkapitaal verbeteringen binnen Renewi en geeft deze vorm binnen jou verantwoordelijkheidsgebied.
 • Je participeert in multidisciplinaire categorieteams met interne stakeholders (voor nieuwe en bestaande categorieën/contracten).
 • Je onderhoud relaties met interne stakeholders en daagt hen uit omtrent functionele en technische specificaties.
 • Je onderhandelt met leveranciers over prijsstellingen en inkoopafspraken en selecteert de leverancier die het beste aansluit bij de eerder gestelde eisen / normen.
 • Je stelt SLA’s op in samenspraak met het categorieteam.
 • In samenwerking met Legal stel je contracten op conform de ethische code van inkopers.
 • Je beheert relaties met leveranciers en onderneemt actie wanneer leverancier performance niet in lijn is met contractuele afspraken of eisen van de business.
 • Je levert rapportages en management informatie en zorgt voor een gedegen inbreng aan het management.

JOUW PROFIEL

 • Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO niveau, bij voorkeur heb je deze aangevuld met NEVI;
 • Je hebt enkele jaren relevante inkoopervaring (aanbesteding, selectie, contracteren, contractmanagement, performance analyse, markt- en categorie-analyse);
 • Bij voorkeur heb je kennis van en/of affiniteit met de afval- en recycling branche.
 • Je hebt een commerciële instelling, daarnaast ben je klantgericht, pro-actief, zelfsturend, oplossings- en resultaatgericht, accuraat, een teamplayer, communicatief sterk en in staat om te verbinden met medewerkers op zowel operationeel niveau als op strategisch niveau;
 • Je bent gewend projectmatig te werken;
 • Je hebt kennis van en ervaring met ERP en overige relevante systemen;
 • Naast Nederlands spreek je Engels in woord en geschrift. Frans is een pré.

ONS AANBOD
Een goed salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat we je een afwisselende en uitdagende baan met de nodige vrijheid kunnen bieden in een dynamische organisatie die volop in beweging is en waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk kunt gaan. Onze platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. Onze sfeer is het beste te omschrijven als no nonsens, open en informeel, waarbij er ook voldoende ruimte is jezelf verder te ontwikkelen.

Zin om het samen met ons aan te pakken?
Reageer dan direct via deze link.

Geef in je motivatiebrief aan, waarom jouw ervaring aansluit bij deze functie. We willen zien wie jij bent, waar jouw kracht ligt èn waarom jouw volgende uitdaging bij ons zou moeten zijn.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeroen Broekman, Manager Group Procurement, of Christel Jongh, Manager Recruitment, beiden bereikbaar via 040-7514000. Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.

Gelijke kansen vinden we belangrijk. Daarom nodigen wij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt die voldoen aan de functie-eisen ook uit te reageren.

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Op acquisitie door derden naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet gereageerd.

Trefwoorden: Vacature, fulltime, Eindhoven, inkoop, procurement.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres