Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Strategisch inkoper ICT

Strategisch inkoper ICT, een analytische, communicatieve inkoper voor onze afdeling inkoop! (V18.1077)

’s Heeren Loo staat midden in de samenleving. Een samenleving die verandert. Digitalisering is daarin een sterke, onontkoombare trend die impact heeft op zowel de kwaliteit als de efficiency van de zorg die we leveren. Daarom is ’s Heeren Loo bezig met een ambitieus digitaal programma om te komen tot innovatieve zorgvormen en optimaal gebruik te maken van toepassingen als Domotica en eHealth. Weet jij je goed te bewegen in een veranderende omgeving en hecht jij waarde aan vrijheid in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

's Heeren Loo zoekt in Amersfoort:
Strategisch inkoper ICT
32-36 uur

Strategisch, tactisch en operationeel
De taakgebieden van de afdeling Inkoop zijn in hoofdlijnen onder te verdelen in strategische- en tactische inkoop. Strategische inkoop betreft de vertaling van het algemene beleid naar inkoopuitgangspunten en (veelal) procedures, inkoopbeleid, inkoopdoelstellingen en inrichting van de organisatie. Tactisch inkopen is het afsluiten en beheren van contracten en leveranciers op concernniveau dan wel voor zoveel mogelijk regio’s en incidentele inkopen boven € 50.000,-. Operationele inkoop wordt door de klant zelf verricht met behulp van een inkoopsysteem.

Jij zorgt voor het doelmatig tot stand brengen van ICT-inkoop en offertetrajecten conform de Digitale strategie, de Sourcing en Leveranciersstrategie 2018-2022, de Applicatie- en Domotica strategieën en geldende (Europese) wetgeving met voor ’s Heeren Loo gunstige resultaten in prijs-kwaliteitsverhouding en leverings- en betalingsvoorwaarden. Afstemming vindt zelfstandig plaats met o.a. de directeur I&O (Informatie & Organisatie) en manager ICT. Op termijn zal het schrijven/actualiseren van de Sourcing- en Leveranciersstrategie onderdeel uitmaken van je taak. Je ontvangt leiding van de teammanager Inkoop.

Dit zijn wij
De afdeling Inkoop is een zelfstandig organisatieonderdeel, ondergebracht bij Facilitair.
De afdeling Inkoop is in 2010 binnen 's Heeren Loo ontstaan en heeft o.a. de komende jaren als aandachtspunt om nog verder te professionaliseren. Daarnaast wil Inkoop dé sparringpartner zijn van interne klanten op het gebied van alles wat met inkoop te maken heeft.

Dit ben jij
Je beschikt over brede inkoopkennis en ervaring op academisch niveau en hebt specifieke inkoopopleidingen (minimaal NEVI 2 Strategisch of NEVI 2 Expert) succesvol afgerond.
Daarnaast verwachten we dat je:

  • Kennis hebt van ontwikkelingen binnen het digitale domein, zoals innovaties / nieuwe technologieën, robotisering, domotica, cloud e.d.
  • De aspecten van projectmanagement en contact,- en leveranciersmanagement beheerst en deze weet toe te passen.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring hebt als Tactisch Inkoper met kennis en ervaring van inkopen binnen het ICT domein. Daarnaast ben je gewend om te werken binnen multidisciplinaire projectteams.

Daarbij beschik je over sociale vaardigheden zoals tact, luisteren, hulpvaardigheid, klantgerichtheid, stimuleren en motiveren en organisatiesensitiviteit. Deze vaardigheden zijn van belang ten behoeve van de samenwerking met ’s Heeren Loo collega’s in de onderhandeling met klanten en leveranciers. Daarvoor zijn overleg-, adviesvaardigheden evenals overtuigings- en overredingskracht vereiste.

Dit bieden wij

  • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een brutosalaris conform de cao Gehandicaptenzorg van min. € 2.662 en max. € 4.477 (FWG 55/60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. Aangezien het hier een nieuwe functie betreft loopt er momenteel een functiewaarderingstraject.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Sollicitatieprocedure
We vinden het belangrijk te horen wat je motivatie is om te solliciteren op deze vacature. We ontvangen daarom graag een motivatiebrief én je cv uiterlijk 15 november 2018 via het online sollicitatieformulier.

Wil je meer informatie?
Wil je weten hoe ’s Heeren Loo is als werkgever? Kijk dan op www.sheerenloo.nl/bij-ons-werken.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Arthur Hofland, Teammanager Inkoop, op telefoonnummer 088-0370601.

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via 088-0370510.

Deze vacature doorsturen?
Ken je iemand die zou passen op deze vacature, stuur hem dan direct door via Tip-a-Friend.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Als gezinshuisouder dien je een Verklaring Van Geen Bezwaar (VVGB) in te leveren voor jezelf en inwonenden vanaf 12 jaar (zijnde geen cliënten). Is je beroep geregistreerd in het BIG register, dan wordt door ons gecontroleerd of aan jou een maatregel of bevel is opgelegd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres