Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Strategisch Inkoper Wegen

Wat ga je doen?

Ben jij dé strategisch inkoper waar Bam naar op zoek is? Ben jij onze nieuwe inkoper die de uitdagende markt ‘Wegen’ aankan? Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Strategisch Inkoper Wegen
Amsterdam – Den Haag

Ons inkoopteam binnen BAM Infra is uniek. Je werkt samen met bijna 30 inkoopprofessionals die ieder vanuit hun eigen discipline dag in dag uit bezig zijn met hun passie en het leveren van een bijdrage aan het succesvol binnenhalen van tenders en het uitvoeren van onze projecten. Dat inkoop een essentieel is voor het succes van onze organisatie vinden niet alleen de inkopers, het wordt ook breed gedragen door de directie en is verankerd in het management team.

Wat ga je doen?

Als Strategisch Inkoper Wegen ben je niet alleen verantwoordelijk voor de strategische en tactische project inkoop, maar ook voor het initiëren en organiseren van project overstijgende inkoop zoals raamcontracten. Jij hebt een duidelijke visie op het inkoopproces, van strategisch via tactisch tot operationeel niveau. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van inkoopplannen rondom Wegen. De uitdaging zit in het creatieve van deze functie. Het is een uitdagende markt en samen met het team verzin jij slimme oplossingen om de beste deals te maken.

Je hebt continu aandacht voor het optimaliseren van het inkoopbeleid, waarbij het rendement van projecten voorop staat. Je hebt een grote rol in het voortraject van de tenderfase en doordat jij ervaring hebt in aanbesteden ken jij de verschillende processen. Samen met je collega’s zorg je voor toegevoegde waarde en het delen van kennis in je netwerk.

Je initieert, beheerst en optimaliseert de ketensamenwerking, waarbij je leveranciers selecteert en contracteert. Je bent voortdurend in contact met de projecten in jouw regio. Hierbij gaat jouw aandacht uit naar o.a. kosten- en risicomanagement alsmede de cash positie van de organisatie.

Ook tijdens het uitvoeringsproces lever jij een grote bijdrage, waarbij je borgt dat de gevraagde kwaliteit en kwantiteit van materialen en diensten beschikbaar zijn op het juiste moment en de juiste locatie tegen optimale voorwaarden. Je bent voortdurend bezig jouw relatie met de leveranciers te optimaliseren en uit te zoeken waar de kostendrivers zitten. Daarbij heb jij nieuwe ideeën en originele invalshoeken die je aan het team voorlegt.

Je rapporteert aan de Inkoopmanager van BAM Infra Regionaal.

Wie zoeken wij?
• Iemand met een HBO of universitaire opleiding afgerond, in de technische- of civiele richting;
• Of je hebt door persoonlijke ontwikkeling gedurende jouw loopbaan een academisch werk- en denkniveau bereikt;
• Je komt uit de buurt van Amsterdam / Den Haag;
• Onze nieuwe collega heeft min. vijf jaar relevante werkervaring als inkoper in de inframarkt;
• Een expert op het gebied van inkoop;
• Je blinkt uit in jouw kennis over wegen / GWW, hier heb je expliciet 3 jaar in gewerkt.

Je bent slim, professioneel en scherp waardoor je snel in kunt schatten waar je je in de markt moet bevinden op welk moment. Je creëert draagvlak bij jouw klanten (de business) zodat de implementatie van het inkoopbeleid vloeiend verloopt, waarmee je synergie en een resultaatgerichte cultuur bevordert. Daarnaast kun je procesmatig te werk gaan, ben je secuur en nauwkeurig.

Wat bieden wij?
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.

Wie zijn wij?
BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers. Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers. BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. BAM Infra Regio’s is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect – met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail – werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

Over Koninklijke BAM Groep nv
Koninklijke BAM Groep nv ontwikkelt, ontwerpt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie. BAM verenigt werkmaatschappijen die actief zijn in de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiekprivate samenwerking. BAM behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa. BAM voert wereldwijd projecten uit in meer dan twintig landen. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit. BAM wil een leidende rol vervullen op het gebied van duurzaam ondernemen.

Interesse?
Reageer via de
link.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres