Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Supply Chain Manager

Rol jij een best-in-class supply chain strategie voor 12 landen uit?

Wanneer je de internationale hardware sector als buitenstaander bekijkt, lijkt het alsof
sommige merken en oplossingen overal populair zijn. Maar de realiteit is weerbarstig. Zo is sprake van land-specifieke merkvoorkeuren en wordt (bijvoorbeeld) de cloud niet overal even innig omarmd. Die dynamiek brengt grote supply chain uitdagingen met zich mee, zeker voor een organisatie als Infotheek met klanten in meer dan tien Europese landen. Rol jij een best-in-class supply chain strategie voor al deze landen uit?

Wat je als Supply Chain Manager doet

Een supply chain strategie formuleren én operationaliseren die recht doet aan de geschetste dynamiek! Dat klinkt eenvoudig. Maar dat is het niet, want we hebben ambitieuze stippen op de horizon gezet. Te beginnen met de introductie van een future-proof voorraadmanagement platform. Wordt dat een bestaand pakket als Slimstock? Of kun je overtuigend onderbouwen dat een zelf te ontwikkelen systeem veel beter op onze ambities aansluit?

Daarnaast zet je in op het alignen en committeren van alle stakeholders, zoals category management, sales, logistiek/warehousing en finance. Dat vereist een stevige visie op communicatiestromen, maar ook het talent om de juiste KPI’s te identificeren en daar monitoring tools aan te koppelen. Nog niet uitdagend genoeg? Je bent ook in the lead bij het conceptualiseren van een leveranciersmanagement framework. En dat alles in een greenfield setting, zodat je continu schakelt tussen het betere strategische denkwerk en ploeteren-met-moddervoeten.

De samenvatting
• Selecteren/conceptualiseren en implementeren van een voorraadmanagement systeem
• Alignen van alle stakeholders die betrokken zijn bij in- en outbound voorraden
• Opzetten en optimaliseren van communicatiestromen/processen, inclusief KPI’s

Wat je als Supply Chain Manager in huis hebt
Een aangeboren pioniersdrive: je krijgt energie van het uitdenken én uitrollen van supply chain oplossingen op een ‘to boldly go where no man has gone before’ basis. Dat je die uitdaging aan kunt, blijkt uit je trackrecord. Je koppelt een sterke verbeterdrive aan ‘business creativiteit’ en kunt mensen en middelen mobiliseren. Je weet hoe je doelen stelt en die met een klein team waarmaakt of (nog beter) overtreft. Uiteraard sta je communicatief stevig in je schoenen. Kennis van warehouse management is welkom.

De ‘harde’ eisen
• Master, 5+ jaar supply chain ervaring, waarvan 3+ jaar als manager
• Volwassen gesprekspartner voor alle stakeholders
• Hoe meer talen je spreekt, hoe beter: Engels is een absolute must

Wat je als Supply Chain Manager mag verwachten

Een pionierspositie binnen het snelgroeiende Infotheek: circa 525 FTE, verdeeld over 12 landen, winnaar van aansprekende awards. Maar vooral de unieke kans om ‘from scratch’ een supply chain strategie te ontwikkelen die een sectorale standaard zet. Dat de impact van de rol groot is, is evident. Jouw keuzes zijn immers (mede)bepalend voor de voorraadkeuzes die klanten in 12 landen maken. Als Supply Chain Manager werk je nauw samen met category managers, buyers, sales, logistiek/warehousing en finance. Je rapporteert aan de Chief Procurement Officer en geeft leiding aan een door jou samen te stellen team.

Hebben wij je interesse gewekt?

Reageer nu snel door op de ‘sollicitatie-button’ te drukken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nick Froon.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link