Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Supply Chain Specialist Bouwkunde

Wil jij werken aan grote en complexe projecten die je ziet in de wereld om je heen? Draag jij bij aan de transitie naar strategische inkoop en wil je dit direct toepassen in de praktijk?

Wat ga je doen?
Als supply chain specialist ben je betrokken bij de tender- en realisatiefase. Dit maakt het werk afwisselend. Je hebt veel contact met zowel collega’s uit allerlei onderdelen van BAM, als met onderaannemers en leveranciers. 

Jouw focus zal met name in de realisatiefase liggen, maar het kan ook voorkomen dat je een belangrijke rol vervult in de tenderfase. In de realisatiefase werk je nauw samen met de projectteams om de in de tenderfase aangevraagde leveranciers/onderaannemers te contracteren. Je verbindt verschillende partijen aan elkaar en draagt zorg voor de juiste raakvlak afstemming. 

In de tenderfase ga je samen met je collega’s, op de strategische onderdelen (op basis van partnerships) de samenwerking aan met leveranciers en onderaannemers, met als doel samen naar een meest optimale, integrale oplossing (bouw, elektrotechniek en werktuigbouwkunde) toe te werken. Deze moeten passen binnen de contractuitgangspunten en prestatie eisen als door de klant gevraagd. Daarnaast bewaak je het offerteaanvraag proces voor de niet-strategische onderdelen.

Overige taken en verantwoordelijkheden: 

  • Uitvoeren van (prijs)onderhandelingen;
  • Contracteren van onderaannemers/leveranciers;
  • Opstellen van contracten;

De afdeling supply chain management bestaat uit 34 collega’s. In jouw team werk je nauw samen met 4 directe collega’s. Op het gebied van marktkennis, samenwerkingsvisie, verbindingsmethodieken, contract- en bouwkennis word je ondersteund door je leidinggevende supply chain manager. De standplaats van deze functie is Bunnik.

Wie zoeken wij?
Als supply chain specialist bouw heb je:

  • Een afgeronde hbo opleiding bouwkunde
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als werkvoorbereider of projectleider, waarbij je ervaring hebt met inkoop;
  • Ervaring met utiliteitsbouw.

Als supply chain specialist bouw ben je een verbinder en streeft het gezamenlijk belang na, waarbij de focus op transparantie in samenwerking en kostenstructuur, alsmede het zoeken naar slimme oplossingen centraal staan met als doel tot winnende en succesvol projecten te komen. Je kunt goed luisteren en weet daardoor ook op de juiste momenten door te vragen. Je neemt graag initiatief en weet anderen gemakkelijk te overtuigen.

Wat bieden wij?
De functie is echt ‘learning on the job’. Je werkt aan veel verschillende projecten en kunt je hierdoor snel ontwikkelen. Anderzijds is er volop ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van cursussen bij de BAM Business School. We bieden je een begeleidings- en opleidingstraject aan waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen ons hele bedrijf, één van de voordelen van een groot bedrijf als BAM.

Wij bieden een werkplek in een dynamische organisatie met een fijne werksfeer. Je komt terecht op een laagdrempelige afdeling waar collega’s klaarstaan voor elkaar. Je gaat als allrounder een waardevolle bijdrage leveren in de transitie van traditionele inkoop (veelal korte termijn denken) naar duurzame samenwerkingsverbanden (gezonde prijs/kwaliteit, ontwikkelen partnerships, TCO etc.) binnen de bouwkolom.

Daarnaast bieden wij: 

  • 40 vakantiedagen;
  • Laptop en Iphone;
  • Leaseauto;
  • cao Bouw & Infra.

Over ons
BAM Bouw en Vastgoed verenigt de activiteiten van BAM Bouw en Techniek, BAM Wonen en AM. BAM Bouw en Techniek richt zich op commerciële en technische ontwikkeling, voorbereiding en realisatie van utiliteitsbouwwerken in Nederland en biedt tevens uitgebreide diensten op het gebied van technische installaties (zowel voor utiliteitsbouw en industrie, als voor woningbouw en infra). BAM Wonen is marktleider op de Nederlandse woningbouwmarkt en biedt een volledig dienstenpakket (advies, ontwikkeling, bouw, service en onderhoud, en renovatie). De onderneming beschikt over succesvolle, eigen woonconcepten voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Gebieds- en projectontwikkelaar AM bedenkt en ontwikkelt inspirerende en duurzame leefomgevingen in een open planproces met alle belanghebbenden om de kracht van locaties optimaal te benutten.

Interesse?
Reageer via de link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres