Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Tactisch Inkoper | Arnhem

Vakgebied: Inkoop
Opleidingsniveau: HBO 
Locatie: Landelijk

Houd je van inkooptrajecten en opereer je graag in een speelveld met meerdere stakeholders en heb je daarnaast affiniteit met de leveranciersmarkt op het gebied van ICT waardoor je een optimale inzet van leveranciers bij Alliander bereikt?

Wat houdt de functie in?
Je wilt de business van je interne opdrachtgever goed begrijpen en helpen in het bereiken van de gestelde doelen. Je vertaalt jouw kennis van de leveranciersmarkt naar inkoopmogelijkheden die bijdragen aan de doelstellingen van Alliander. Samenwerking staat bij jou voorop en je gaat dit actief aan met alle collega’s binnen de gehele inkoopkolom (Inkoop, Inkoopbeheer, Crediteurenadministratie). Je vindt het leuk om een brug te vormen tussen deze verschillende disciplines. Je deel jouw kennis en ervaringen zodat je van elkaar kunt leren en samen nog slimmere oplossingen kunt bedenken voor vraagstukken. Je primaire aandachtsgebieden zijn IT en Zakelijke dienstverlening.

Verder:

  • Organiseer, begeleid en voer je zelfstandig Meervoudig Onderhandse Aanbestedingen uit waarbij je nauwe afstemming hebt met de senior en strategisch inkopers. Voor alle inkooptrajecten draag je zorg voor de optimale balans tussen kwaliteit, duurzaamheid en prijs/kosten;
  • Je bent uitvoerder van contract- en leveranciers management, zowel ten behoeve van escalaties als van operationeel/tactische vraagstukken;
  • Zorg je voor implementatie van het juiste betalingskanaal bij bestaande en nieuwe leveranciers;
  • Wil je graag een actieve rol pakken bij de initiatieven binnen de afdeling die onze professionaliteit naar een volgend niveau brengen, bijvoorbeeld implementatie van inkooptools en –procedures (compliance);
  • Ondersteun je de senior en strategisch inkopers bij het verkennen van de markt en het uitvoeren van marktanalyses.

Wat vragen we van je?
Je legt makkelijk de verbinding tussen de interne opdrachtgever en de leverancier. Je bent een volwaardige gesprekspartner en kan gemakkelijk schakelen op diverse niveaus. Je bent resultaat en klantgericht en je kan goed plannen en organiseren om zo het beste voor Alliander te bewerkstelligen. Vanuit je rol weet je dat stakeholdermanagement belangrijk is om je resultaten te behalen. Je bent organisatiesensitief, onderhandelingsvaardig, resultaatgericht, communicatief en kan goed in teamverband werken. Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen.

Verder:

  • Heb je aantoonbaar minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Heb je relevante ervaring met het inkopen van IT-diensten en kennis van de leveranciersmarkt op het gebied van ICT;
  • Ben je in bezit van een Nevi of vergelijkbaar diploma;
  • Inhoudelijke kennis van (Europees) aanbesteden is een pré;

Wat bieden wij je?
Een uitdagende en zeer afwisselende baan voor 32 uur per week bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal 8 (max.4108,- euro) op basis van een full time werkweek. Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof. Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden lees je hier.

Waar ga je werken?
Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur.

Voor deze functie ga je werken bij het bedrijfsonderdeel Shared Services afdeling Inkoop. Zij verzorgen alle tactische inkoopactiviteiten van Alliander. Door het maken van goede afspraken met de juiste leveranciers streven we naar een optimale bijdrage van de leveranciers aan de doelstellingen van Alliander. Als Alliander hebben we hoge ambities op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Contactinformatie
Standplaats: Arnhem Bellevue
Uren per week: 32
Uiterste reactie datum: 30 november 2017

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Paul van der Wolf, Manager Inkoop Shared Services, via telefoonnummer +31 6 21595153.Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Jolandi Schreuder, Corporate Recruiter, via mailadres [email protected].

Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via deze link.

Screeningbeleid
Alliander screent alle sollicitanten. Afhankelijk van de functie bestaat de screening uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link