Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Tactisch inkoper Wij zijn JONG

Wij zijn op zoek naar een tactisch inkoper voor KSS, onderdeel van Wij zijn JONG. Een veelzijdige functie waar jij als professional verantwoordelijk bent voor het gehele inkoopproces. Het begeleiden van het inkoopproces binnen de organisatie en zelfstandig meervoudig onderhands aanbesteden zijn hier belangrijke voorbeelden van.

Onze afdeling Facilitaire Zaken is volop in ontwikkeling en hier mag jij aan meebouwen. Je krijgt veel ruimte om jouw initiatieven en ideeën te ontplooien. Als je (Nevi) trainingen wilt volgen die je hierbij helpen, dan kan dat. Je werkt vanuit een enthousiast team vol met aanpakkers met als gezamenlijk doel onze kinderopvanglocaties te ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen focussen op de ontwikkeling van kinderen. Het gaat om een contract voor 36 uur (full-time bij ons). 4×9 is mogelijk en werktijden zijn bespreekbaar. Je krijgt bijna 6 weken vakantie. 

Dit doe jij.
Als tactisch inkoper is het van belang dat je de behoefte van de klant goed weet te vertalen naar de mogelijkheden die een leverancier te bieden heeft. Een goede relatie met zowel de klant als leverancier helpt je hierbij. Je zoekt actief verbinding en onderhoud de relaties, zowel binnen als buiten de organisatie. 

Jij weet hoofd- en bijzaken goed te onderscheiden, kunt goed prioriteren en houd overzicht. Vanuit daar kan je verwachtingen managen richting de klanten. Dit doe je op een krachtige, maar respectvolle manier door de klant mee te nemen in je overwegingen.

Zoals we al eerder schreven is de afdeling Facilitaire Zaken volop in ontwikkeling. Zo zijn we druk bezig het purchase to pay proces te automatiseren. Vanuit jouw rol help je mee aan de verbeterslag en professionalisering, wat zorgt voor variëteit in de functie. Er wordt steeds meer assortiment onder contract gebracht, zodat we onze interne klanten beter kunnen voorzien in de behoeften. Maar we zijn er nog niet, veel contracten moeten nog gesloten worden. Vanuit jouw marktkennis en netwerkervaring selecteer je de juiste leveranciers en sluit je uiteindelijk de deal. De interne klant wordt actief betrokken in dit proces, omdat die het uiteindelijk gaat gebruiken. Ook het uitdragen van het inkoopproces binnen de organisatie is een belangrijk onderdeel van de verbeterslag. Aan de hand van een classificatiemodel hebben we bepaald wie onze strategische leveranciers zijn. De volgende stap is om op basis hiervan contractmanagement te gaan voeren. Jij begeleidt je collega’s bij het goed uitvoeren van hun rol als contractmanager. 

Als tactisch inkoper bij KSS koop je veel uiteenlopende producten en diensten in. Van luiers tot juridisch advies, van drukwerk tot bakfietsen. Afhankelijk van jouw kennis en interesse krijg je de verantwoordelijkheid over enkele inkooppakketten. 

Vanuit je manager Renata en senior inkoper Lieke krijg je veel vrijheid. Je kunt altijd aangeven wat je leuk vindt qua projecten en in overleg ga je daarmee aan de slag. Op dit moment werk je veel vanuit huis. In de normale nieuwe tijd zal dit een afwisseling zijn tussen kantoor en thuis.

Dit is jouw team.
De afdeling Facilitaire Zaken is verdeeld over vier teams: Inkoop, Huisvesting, Services en Secretariaat. Je komt te werken in het team Inkoop, wat bestaat uit drie medewerkers. Onderling werken we nauw samen. We leren van onze fouten en helpen elkaar. We zijn druk bezig met verbeteringen doorvoeren en willen graag ons steentje bijdragen. Uit enthousiasme vliegen we soms alle kanten op en dan moeten we even op de rem trappen. We vullen elkaar goed aan en lopen elkaars gaten dicht. Een assertieve collega die meer structuur richting de organisatie kan brengen zou een mooie aanvulling zijn op ons team. 

Wij bieden.

 • Een contract voor 36 uur (fulltime bij ons, 4×9 is mogelijk, werktijden bespreekbaar);
 • Een mooi salaris conform cao Kinderopvang, afhankelijk van ervaring schaal 7 (min € 2.423,- tot €3.205,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week);
 • Eindejaarsuitkering van 2%;
 • Bijna 6 weken vakantie per jaar;
 • Ruim opleidingsbudget. Denk bijvoorbeeld aan Nevi trainingen zoals inkopen van uitzend- en detacheringsbureaus, onderhandelen, circulair inkopen, juridische aspecten inkoop, leveranciersprestatiemeting, SLA’s en stakeholdermanagement;
 • Bijdrage in de pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer of een vergoeding van je OV-abonnement;
 • Korting op je zorgverzekering en sportabonnement.

Dit ben jij.
Je bent enthousiast en weet van aanpakken. Je hebt lef, bent assertief en niet vies van een ‘commercieel sausje’. Je vindt het een uitdaging als je niet in een gespreid bedje terecht komt en hebt zin om hieraan bij te dragen. Dankzij jouw ervaring kan je direct aan de slag. Je bent communicatief vaardig en vindt verbinding belangrijk. Je bent analytisch sterk en handig met Excel. 

Niemand laat zich in bullet points samenvatten, maar voor deze functie zijn we idealiter op zoek naar kandidaten met de volgende kwalificaties en ervaring: 

 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt al eerder zelfstandig meervoudig onderhands aanbesteed.

Procedure.
De procedure bestaat uit twee rondes. De eerste ronde vindt plaats op 8 februari. De tweede ronde staat gepland op 16 februari. De gesprekken vinden mogelijk plaats d.m.v. videobellen.

Wij zijn benieuwd naar jou, jij ook naar ons?
Druk op de blauwe knop om te solliciteren. Solliciteren kan tot uiterlijk 31 januari

Heb je eerst nog een vraag?
Dan kan je voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Lieke Emonts (senior inkoper) via 06-50193566 of l.vandingenen@kss.nl.

Voor vragen over de procedure kan je terecht bij Marloes Hopman (recruiter) via 06-25679095.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres