Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Teamleider Contract- en Leveranciersmanagement

Teamleider Contract- en Leveranciersmanagement
Opdrachtgever: LUMC
Locatie: Leiden, 36 uur

Teamleider Contract- en Leveranciersmanagement, de functie
De teamleider contract- en leveranciersmanagement geeft leiding aan de afdeling Contract- en Leveranciersmanagement (CLM) van het LUMC. De afdeling CLM bestaat uit 7 medewerkers (6 contractmanagers en een contractbeheerder).

Hoofdtaak van de afdeling CLM is het zorgen voor de implementatie, de uitnutting en het bijsturen van de afgesloten Inkoopcontracten. De afdeling heeft daarin een adviserende en faciliterende rol richting de lijnorganisatie.

De afdeling CLM is een afdeling in ontwikkeling. Het contract- en in het bijzonder het leveranciersmanagement moet nog verder vorm krijgen. Als teamleider draag je bij aan het CLM-beleid en zorg je voor implementatie en consolidatie van het beleid. Je bent sparringpartner op het gebied van contract- en leveranciersmanagement voor collega’s, medewerkers en lijnmanagers in het LUMC. Gevraagd en ongevraagd adviseer je de interne stakeholders over CLM. Je draagt zorg voor de juiste managementinformatie en acteert daarop.

Je rapporteert aan de Manager Inkoop en maakt deel uit van het MT van de afdeling Inkoop.

De kerntaken van de teamleider CLM zijn:

 • Leidinggeven: Op een coachende wijze leiding en sturing geven aan de afdeling. Je zorgt voor een goede communicatie en samenwerking binnen de eigen afdeling teneinde doelstellingen te kunnen realiseren.
 • Beleid contract- en leveranciersmanagement: In afstemming met het afdelingsbrede beleid van de afdeling Inkoop, stel je het CLM-beleid vast. Je zorgt voor de implementatie en evaluatie van het beleid. Je maakt jaarplannen en bent verantwoordelijk voor het verzamelen en analyseren van de juiste managementinformatie en rapporteert hierover.
 • Adviseren: Je adviseert interne stakeholders gevraagd en ongevraagd over CLM-vraagstukken en -beleid.
 • Uitvoering: Je bent verantwoordelijk voor het doelmatig en rechtmatig uitvoeren van de werkzaamheden van de afdeling. Je evalueert regelmatig met interne stakeholders de kwaliteit van de dienstverlening van de afdeling en onderneemt zo nodig acties om deze te verbeteren. Je zorgt voor een goede samenwerking binnen de afdeling en met de andere teams van de afdeling inkoop.

Teamleider Contract- en Leveranciersmanagement, het profiel
Geschikte kandidaten herkennen zich in het volgende profiel:

 • Een hbo+/wowerk- en denkniveau: heeft inzicht en overzicht.
 • Kennis van en ervaring met contract– en leveranciersmanagement.
 • Kennis van inkooptrajecten en de relevante wet en regelgeving, richtlijnen en procedures.
 • Kan verschillende leiderschapsstijlen hanteren; als leidinggevende goed in staat om anderen te coachen, ontwikkelen en te motiveren.
 • Klantgericht: je stimuleert en faciliteert medewerkers om de dienstverlening aan klanten te optimaliseren. Je laat hierin het juiste voorbeeldgedrag zien.
 • Ervaring met het werken in een grote en complexe organisatie.
 • Communicatief vaardig op diverse niveaus.
 • Streeft continu naar verbetering en borgt zaken.
 • Een stevige en verbindende persoonlijkheid.
 • Resultaatgericht en weet zaken te realiseren.
 • Proactief en neemt initiatief.
 • Kan omgaan met weerstand.
 • Besluitvaardig en weet anderen mee te krijgen; zorgt voor draagvlak en commitment in besluitvormingsprocessen.
 • In staat om zowel intern als extern een relatienetwerk op te bouwen en te onderhouden.

LUMC, de organisatie
Het LUMC is een modern universitair medisch centrum voor onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg met een kwaliteitsprofiel en een sterke wetenschappelijke oriëntatie. Binnen het LUMC worden studenten voorbereid op een leven lang innoveren en leren. Onderzoekers laten zich inspireren en toetsen hun bevindingen direct in de praktijk. Patiënten kunnen erop vertrouwen dat zij volgens de meest actuele stand van de wetenschap geholpen worden. Het LUMC gelooft hierbij in genezen maar ook in voorkomen.

Door bedrijven en organisaties in de regio en daarbuiten te betrekken maakt het LUMC-innovaties en nieuwe toepassingen daadwerkelijk mogelijk. Op deze manier wil het LUMC een voortrekkersrol spelen in het ontwikkelen van oplossingen van gezondheidsvraagstukken. Het is de ambitie tot de top 10 te behoren van de beste Universitair Medische Centra in Europa die gekoppeld zijn aan een onderzoek intensieve universiteit.

Bij het LUMC werken ruim 6.600 medewerkers en bijna 500 medische specialisten in loondienst.

Meer informatie
Via de volgende link kun je een uitgebreide informatienotitie downloaden over deze vacature en de procedure: Download hier de informatienotitie.

Solliciteren
Wanneer je geïnteresseerd bent in de vacature, ontvangt Terra Management Search graag uiterlijk 16 mei 2018 je motivatie en curriculum vitae. Je kunt je sollicitatie uploaden via het online sollicitatieformulierWil je bij sollicitatie vermelden waar je deze vacature voor het eerst zag?

Voor resterende vragen nodigen we je uit ons te bellen of e-mailen.

Dianne Kurvers, search Consultant, [email protected], telefoonnummer 085 0702597

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres