Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Teamleider Inkoop- en contractmanagement

Ben jij toe aan een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid bij een vooraanstaand mediabedrijf? Wil jij werken bij een ondernemende en veranderende organisatie waar je de ruimte krijgt om jouw toegevoegde waarde te laten zien? Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven teamleider die de verantwoordelijkheid wil dragen om de afdeling inkoop samen met de manager inkoop & facilitair verder vorm te geven.

Concern inkoop levert diensten aan alle organisatieonderdelen binnen TMG. Het team bestaat momenteel uit 7 medewerkers (3 inkopers, 2 contractmanagers, en 2 inkoopdeskmedewerkers)

Wat ga je doen?
De teamleider zal naast het uitvoeren van complexe (inkoop)projecten ook een invulling geven aan het managen en verder vorm geven van het team. Je krijgt er energie van om achter jouw bureau vandaan te komen, de organisatie in te gaan en de samenwerking te verbeteren.

Verantwoordelijkheden:

 • Leiding geven aan het team en het vergroten van de inkoopvolwassenheid.
 • Optimaliseren van inkoop- en contractmanagementprocessen.
 • Optreden als sparringspartner en adviseur voor de business om zo efficient en effectief mogelijk in te kopen.
 • Bouwen en onderhouden van een intern relatienetwerk met de business en leveranciers van operationeel tot strategisch niveau.
 • Mede verantwoordelijk voor beleidsvorming in samenwerking met Manager Inkoop & facilitair.

Wie ben jij?
Als inkoopprofessional neem je een breed palet aan ervaring mee. Je bent een stevig onderhandelaar, hebt ervaring met het uitvoeren van tenders en bekendheid met insourcen en outsourcen. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op inkoopgebied en kan dit vertalen naar tactisch beleid voor de TMG organisatie.

Vanuit jouw ervaring weet jij je te bewegen binnen de dynamiek van stakeholders, commerciële belangen en organisatieveranderingen. Daarbij heb je een sterke focus op kosten- en risicobeheersing vanuit een business gericht houding.

Daarnaast herken jij je in de volgende kenmerken:

 • Afgeronde hbo of WO opleiding
 • Minimaal 8 jaar relevante inkoopervaring
 • Je hebt affiniteit met leidinggeven
 • Je hebt kennis van Purchase to Pay processen
 • Je bent zowel verbaal als schriftelijk sterk, weet te motiveren en hebt overtuigingskracht.
 • Je hebt een pragmatische aanpak, bent gedreven en hebt een goede dosis ondernemerschap

Wat bieden wij?
Naast een passende beloning en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, Macbook, iPhone, dagelijks de krant en een sportschool op de werkvloer, biedt deze baan je natuurlijk meer. Een omgeving waarin jouw ambities en het grote bereik van TMG merken elkaar kunnen ontmoeten.

Interesse?
Voor informatie kun je contact opnemen met Alwin de Gruijl, corporate recruiter, [email protected] of 06-82949018

Bij interesse zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres