Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Teammanager Inkoop

Teammanager met talent voor onderhandelen voor de afdeling Inkoop Santiz
Doetinchem en Winterswijk, 36 uur per week
Vacaturenummer: SKB-1369 | intern-extern 

Beschik je over een proven track record van aanbestedingen binnen de zorg die in het domein van inkoop liggen? Ben je gek op cijfertjes en kun je deze goed analyseren? Ben je van nature blauw met een beetje geel, dus van de processen en structuren, analytisch onderlegd met een saus van innovatie? Zorg je daarnaast voor de juiste prijs-kwaliteit verhouding voor onze ziekenhuizen en ben je in staat vanuit je coachende rol als Teammanager de inkopers en inkoopmedewerkers binnen jouw team te motiveren en mee te nemen in de gezamenlijke belangen van Santiz? Herken je jezelf in onze kernwaarden ‘Goed’, ‘Gastvrij’ en ‘Veilig’? Dan hebben wij voor jou de nieuwe uitdaging waar je naar zoekt!

De afdelingen Inkoop van de streekziekenhuizen het Slingeland uit Doetinchem en het SKB uit Winterswijk zijn in 2017 organisatorisch geïntegreerd binnen Santiz. Volgende stap in de organisatie ontwikkeling is de introductie van een Teammanager. De nieuwe Teammanager zorgt dagelijks voor de aansturing van zeven inkopers en zeven inkoopmedewerkers, elk met hun eigen aandachtsgebieden op het gebied van inkoop. Naast de dagelijkse aansturing verwachten we ook dat je een proactieve bijdrage levert om te komen tot een strategische en tactische visie op het gebied van inkoop voor de komende jaren voor beide ziekenhuizen.

Wat ga je doen als Teammanager Inkoop
Elke maandagochtend start je op de afdeling Inkoop in Doetinchem met de Start up. In een half uur doorloop je met je afdeling de belangrijkste zaken die op dat moment spelen. Daarna neem je je tweede kop koffie en ga je in overleg met de Unitmanager Financiën om toe te lichten welke belangrijke inkooptrajecten zijn gerealiseerd en de komende week op de planning staan. Aan de hand van dit overleg trek je je dan even terug op je werkplek om je mail te checken en te beantwoorden.

Vervolgens schuif je aan bij een MT-overleg om toe te lichten wat de stand van zaken is op het gebied van inkoop en welke condities nog verbeterd kunnen worden. In de middag is er ruimte om met een aantal medewerkers 1 op 1 te spreken over hun loopbaanontwikkelingswensen en breng je samen met hen hun persoonlijk ontwikkelingsplan verder in beeld.

Aan het einde van de dag neem je nog een lekkere cappuccino en leg je de hand aan je strategisch visiedocument voor inkoop voor Santiz. Dinsdagochtend start je in Winterswijk, ook weer met een Start up. Na het half uurtje heb je overleg met de clustermanagers om af te stemmen waar de afdelingen de komende jaren op moeten letten qua inkoop.

Daarnaast zorg je ervoor dat onze producten en diensten zo efficiënt en objectief mogelijk worden ingekocht en help je onze interne klanten te voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Naast de inkoop en contractmanagement taken wordt er ook van je verwacht dat je een actieve bijdrage levert aan het verbeteren van onze werk- en klantprocessen. Je signaleert mogelijkheden, kansen en levert proactief voorstellen ter verbetering. Affiniteit met de zorg en/of het ziekenhuiswezen is uiteraard een grote plus!

Wat breng je mee in je rol als Teammanager Inkoop
Bij voorkeur beschik je over een gezonde dosis werklust en bergen aan ervaring op het gebied van inkoop. Uiteraard heb je die kennis niet alleen vanuit werkervaring maar ook vanuit je Nevi 1 en 2 opleiding opgebouwd. Ook ken je de klappen van de zweep goed omdat je aan de andere kant van het bureau hebt gezeten of omdat je bij andere (zorg) instellingen al ruime ervaring op hebt gedaan als tactisch inkoper. Je hebt ruime bedrijfskundige kennis en affiniteit met de zorg en zorgstructuur. Daarnaast ben je financieel sterk onderlegd en ben je data gedreven. Ook ben je een volwaardige gesprekspartner van onder andere het management en weet je mensen te overtuigen en te motiveren, je kunt omgaan met weerstand en je bent zeer oplossingsgericht. Alsof dit nog niet voldoende is, ben je ook nog eens integer, professioneel, collegiaal en beschik je over organisatiesensitiviteit.

Waar ga je werken
Er is zowel binnen het Slingeland te Doetinchem als in Winterswijk bij het SKB een werkplek voor jou. Dat betekent dat je het ook leuk vindt om flexibel je werkweek en uren in te delen. Afhankelijk van de urgentie en de periodieke zaken ben je de ene keer meer in Doetinchem aanwezig en de andere keer vaker in Winterswijk. Deze afwisseling maakt het juist voor jou leuk om deze job te vervullen.

Wat bieden wij jou
Een uitdagende en afwisselende functie binnen een informele organisatie en een enthousiast team. De arbeidsvoorwaarden komen voort uit de cao voor Ziekenhuizen, daarnaast beschikken we bij het Slingeland/SKB/Santiz ook nog over een breed en aanvullend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan een studiekostenregeling, het pakket “modern belonen” en een prima pensioenregeling. De salarisrange van de functie is ingeschaald tussen € 3.012,- en € 5.154,- afhankelijk van je ervaring. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar.

Wil je meer informatie
Bel dan met Marco Elout, Unitmanager Financiën via telefoonnummer 0314 – 329 823. Hij staat je graag te woord! De gesprekken zijn gepland voor 21 en 22 mei a.s. De vacature is zowel intern als extern gepubliceerd. Bij kandidaten met dezelfde kwaliteiten, hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met onze ziekenhuizen? Je bent van harte welkom. Voor meer informatie over de organisatie kan je terecht op https://www.skbwinterswijk.nl/

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren
Wil je graag solliciteren? Reageer dan uiterlijk voor 15 mei a.s., via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres