Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Technisch inkoper (1,0 fte)

Technisch inkoper (1,0 fte)
Als Technisch Inkoper heb je een veelzijdige rol waarin je verantwoordelijk bent voor het inkopen van materialen, gereedschap en service onderhoud, et cetera. Met jouw technische achtergrond ben je in staat te adviseren en mee te denken om onze projecten zo goed mogelijk te laten verlopen op het gebied van inkoop. Daarnaast onderhandel je met leveranciers, beschik je over de nodige vakkennis en heb je gevoel voor prijs- en kwaliteitverhouding. Als Technisch Inkoper ben je onderdeel van het inkoopteam en werk je nauw samen met andere projectteams binnen INTOS.

Over INTOS
INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in compacte teams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, Rijksvastgoedbedrijf, Hudson’s Bay, Randstad en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel.

Meer zien van onze bedrijfscultuur? Check hier onze INTOS cultuurfilm.

Jouw werkdag als technisch inkoper
Vandaag is weer een nieuwe (werk)dag aangebroken! Je komt aan op kantoor en opent je mail waarin de nodige aanvragen binnen zijn gekomen. In overleg met de werkvoorbereider/projectteamleider stel je vast welke materialen precies ingekocht moeten worden en zoekt hierbij een passende leverancier. Jouw doel is om een project zo goed mogelijk te laten verlopen op het gebied van inkoop, soms schakel je bekende leveranciers in of je vraagt offertes aan bij een nieuwe leverancier. In dit geval weet je meteen dat je een nieuwe leverancier wil inschakelen dus vraag je diverse offertes aan. Vervolgens heb je een overleg over een project met één van de projectteamleiders. Hij geeft jou uitleg over het nieuwe project, jij wordt uitgedaagd mee te denken over hoe er een golvend plafond gerealiseerd gaat worden. Door jouw technisch kennis heb je meteen ideeën over de meest geschikte materialen hiervoor en denk je mee over hoe de constructie het beste opgehangen kan worden. Jij moet immers alles voor dit project inkopen dus word je al vroeg betrokken bij het project. Je handelt nog een aanvraag af in je mailbox en sluit aan bij onze gezamenlijke lunch of je maakt met collega’s een wandeling. Na de lunch zie je dat de offertes zijn binnengekomen en bekijk je welke prijs passend is bij het materiaal. Je belt de leverancier op om te onderhandelen over de prijs en levertijd. Het was een pittig gesprek, maar uiteindelijk ben je blij met het resultaat: de deal is rond en past bij INTOS. Ondertussen zijn de servicemonteurs voor diverse machines bij INTOS aangekomen. Je laat ze zien om welke machines het gaat en helpt hen op weg. Het was weer een productieve en veelzijdige dag! Je sluit de dag sportief af door mee te doen aan de INTOS bootcamp.

Benieuwd hoe het golvend plafond is geworden? Kijk hier voor artikel over het project!

Wij zoeken
Jij als persoon

Jij houdt van afwisseling in je werk, geen dag is hetzelfde als Technisch Inkoper bij INTOS. Je bent creatief, denkt buiten de gebaande paden en staat stevig in je schoenen. Onderhandelen zit je in het bloed. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden wat maakt dat je sterk in woord en geschrift bent. Je werkt nauwkeurig en herkent wanneer zaken urgent of belangrijk zijn en handelt daarnaar.

Verder beschik je over:

  • Veelzijdige (technische) vakkennis, in de breedste zin van het woord;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijk vakgebied (werktuigbouw, bouwkunde, interieurbouw);
  • HBO werk- en denkniveau;
  • NEVI 1 (en/of) 2 of bereidheid deze te behalen;
  • Ervaring met MS office;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf. Bij INTOS zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het speciaal voor en door INTOS gecreëerde INTOP, het INTOS Ontwikkelingsplan, faciliteert elke INTOS’er in het optimaal benutten van zijn of haar talent.

Bij INTOS houden we ook van gezelligheid. Zo genieten we jaarlijks met elkaar van een voorjaarsborrel tot een weekendje weg en van een zomerse barbecue tot een uitgebreid kerstfeest, waar familieleden ook welkom zijn. Ook heeft INTOS een actieve Personeelsvereniging die minstens twee keer per jaar leuke uitjes organiseert. Om nog maar niet te spreken van de wekelijkse bootcamplessen waar INTOS’ers gratis aan mee kunnen doen, de optionele volledig verzorgde lunch en de altijd goed gevulde fruitschaal. Kortom: een gezond uitdagende omgeving!

Informatie & sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar [email protected].

Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan een mail ([email protected]) of bel ((0)23-531 9039) naar Nadia Bersee.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres