Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Technisch Inkoper (Group Buyer)

Technisch Inkoper (Group Buyer)
Fulltime

Als Technisch Inkoper vertrouwen wij jou een eigen inkoop portefeuille toe en ben je verantwoordelijk voor de inkoop van materialen, grondstoffen, onderdelen, goederen en diensten en ga je aan de slag in onze dynamische productieomgeving.

Het is jouw uitdaging om met creatieve inkoopoplossingen te komen en kwaliteit in te kopen tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Waarbij je uiteraard de strategische bedrijfsbelangen niet uit het oog verliest en voortdurend op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Als inkoopprofessional en sparringpartner voor de business verwachten we ook dat je proactief meedenkt over het verbeteren van onze in- en externe inkoopprocessen.

Vanuit onze vestigingen in Groningen en Assen, werk je nauw samen met collega’s en interne klanten op de beide productielocaties. Je inventariseert de inkoopbehoefte en bent verantwoordelijk voor het selecteren, contracteren en beheren van leveranciers. Jouw werkzaamheden bestaan verder uit het uitvoeren en coördineren van inkoopgerelateerde projecten.

Als Technisch Inkoper

 • Organiseer je de inkoop van de technische en logistieke behoefte en zorg je er voor dat goederen en diensten steeds op het juiste moment beschikbaar zijn.
 • Ben je verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken inkoopdoelstellingen (KPI’s).
 • Signaleer en realiseer je kostenbesparingen door creatieve inkoopoplossingen te bedenken.
 • Beoordeel je offertes van leveranciers om vervolgens de afspraken in duidelijke contracten vast te leggen, waarbij inkooprisico’s goed in kaart gebracht zijn en de wensen van de interne klanten geborgd zijn.
 • Zorg je steeds voor draagvlak in de interne organisatie en evalueer je periodiek de contracten met de leveranciers om te komen tot optimale samenwerking.
 • Neem je deel aan multidisciplinaire overleggen van grote en uiteenlopende investeringsprojecten.
 • En zorg je natuurlijk ook voor de uitvoering en administratieve vastlegging van de bijbehorende operationele inkooptaken.

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over een afgeronde (technische) hbo-opleiding, aangevuld met NEVI 1 en (bij voorkeur) NEVI 2 of bent bereidt om deze te gaan volgen.
 • Je hebt al enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in een inkoopfunctie binnen een (internationale) technische- of productieomgeving.
 • Je hebt passie voor jouw vakgebied bent bereid tot het volgen van aanvullende trainingen en opleidingen.
 • Verder ben je communicatief vaardig (Nederlands en Engels), analytisch sterk en cijfermatig goed onderlegd en bent een goede onderhandelaar.
 • Tenslotte herken je jezelf in het volgende profiel: enthousiast, initiatiefrijk, resultaatgericht en je wordt graag uitgedaagd om het beste in jezelf naar boven te halen.

Ons aanbod
Als Technisch Inkoper bij de M&G Group ga je aan de slag bij een echte koploper. Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische productieomgeving en de mogelijkheid om je op je vakgebied verder te professionaliseren. Wij bieden je alle mogelijkheden om jezelf professioneel verder te ontwikkelen. Samen werken we aan de toekomst! En natuurlijk een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met een prima salaris, pensioenregeling en 40 vakantiedagen. Daarnaast werk je in een enthousiast team met collega’s waar je veel van kunt leren en die ook graag van jou leren en waarin de gemene deler passie voor het inkoopvak is.

Onze organisatie
M&G Group is een van de meest succesvolle bedrijven in de Nederlandse maakindustrie en is internationaal marktleider op het gebied van rookgasafvoer- en luchtdistributiesystemen. Onze organisatie bestaat uit 10 locaties met circa 600 medewerkers in verschillende landen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een informele en open werksfeer, korte communicatielijnen, intensieve onderlinge samenwerking, leren, aanpakken en (durven) ondernemen.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de vacature Technisch Inkoper kun je contact opnemen met Aldrik Bosma, HR-adviseur via telefoonnummer 06-542000077 of [email protected]. De sluitingsdatum van deze vacature is 9 december 2019. Voor meer informatie over de organisatie kan je kijken op https://werkenbijmggroup.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres