Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Technisch Inkoper

Bedrijfsomschrijving

Bekaert (www.bekaert.com) is een wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieën. Door het continue creëren van toegevoegde waarde streeft Bekaert ernaar de voorkeursleverancier voor staaldraadproducten- en oplossingen te zijn voor haar klanten wereldwijd. Bekaert (Euronext Brussels: BEKB) is een wereldwijde onderneming die bijna 30.000 medewerkers telt, met het hoofdkantoor in België en een jaaromzet van € 4,4 miljard.

Bekaert Combustion Technology in Assen is onderdeel van Bekaert en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van milieuvriendelijke en duurzame gasbranders, op maat gemaakte warmtewisselaars en complete heat cells voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Met haar brede assortiment van kwalitatief hoogwaardige technische producten en services, biedt Bekaert Combustion Technology een grote toegevoegde waarde voor haar klanten wereldwijd. Innovatie, technologisch leiderschap, kwalitatief hoogwaardige producten en ondernemerschap zijn kenmerkend voor de organisatie. Er werken 180 medewerkers op de locatie in Assen.

Functieomschrijving

Bekaert heeft voor haar locatie in Assen een vacature voor een

Technisch Inkoper

In projectteams verantwoordelijk voor de inkoop van technisch bepalende onderdelen en componenten, just in time en tegen de juiste condities.

Wat ga je doen als Technisch Inkoper?
De technisch inkoper is verantwoordelijk voor scherpe onderhandelingen met een duurzaam resultaat, waarbij de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van de samenwerkende partijen essentieel is en waarbij kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd in het fabricageproces. Stelt heldere voorwaarden op, werkt dat uit in samenwerkingscontracten en beoordeelt leveranciers op meerdere indicatoren. De focus ligt op onderdelen voor de productie van gasbranders, zoals gevormde en gestanste plaatdelen, diepgetrokken plaatdelen en voorgevormde gaasdelen, De technisch inkoper werkt binnen de richtlijnen van het concern en de fabriek. Er ligt een grote uitdaging in het verschiet en dat betekent een vergroting van het volume, een toename van de kwaliteit en een verbetering van het gemiddelde kosten niveau. Deze uitgangspunten dragen bij aan de groei van Bekaert Combustion Technology. Inkoop werkt in een sterk internationale omgeving en de inkoper is veel betrokken bij technische fabricage en ontwikkeling van producten en projecten. Werkt nauw samen met diverse collega’s binnen Operations en rapporteert aan de Inkoop manager te Assen.

De organisatie en het team is volop in beweging, heeft een sterke internationale oriëntatie, is positief , groeiend en vol energie!!!

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau, technisch bedrijfskundig, aangevuld met NEVI 1 en NEVI 2 is een pré.
  • Tenminste 5 jaar relevante ervaring in een internationale productie omgeving.
  • Doelgerichte onderhandelaar met sterke focus op kwaliteit
  • Is teamgericht, volhardend en resultaatgericht.
  • Beschikt over scherp analytisch vermogen, vanuit meedere gezichtspunten en baseert mening op heldere argumenten.
  • Affiniteit met en kennis van (productie) techniek, flexibiliteit (balans hebben tussen korte en lange termijn doelen) en ervaring met werken binnen een muti-disciplinair team
  • Is klant– en leverancier gericht, werkt aan behoud van relatie
  • Goede kennis van Excel is een voorwaarde.
  • Vloeiend Engels en Duits is zeer gewenst.
  • Bereidheid tot reizen. ( 20%)

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt zijn medewerkers ontplooiingsmogelijkheden, goede arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze positie en wil je meer informatie of ken je iemand die mogelijk in het profiel past en wellicht geïnteresseerd is, neem dan spoedig contact op met Harold Ezinga op 06-436 29 442.

Solliciteren op de functie van Technisch Inkoper
Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Inkoper, Inkoop, Technisch, Technische, Bedrijfskunde, Productie, HBO

Bezoek www.bekaert.com voor meer informatie over de vacature Technisch Inkoper of solliciteer online op de vacature Technisch Inkoper.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link