Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Tendermanager (medior en senior)

Ben jij pienter, proactief en doortastend en wil je bijdragen aan het verder verbeteren van de Nederlandse spoorinfrastructuur?

                         Balance heeft meerdere vacatures voor de functie van:

                               Tendermanager (medior en senior)

Via Balance werk je aan kleine én grote, veelal complexe en uitdagende projecten in de fysieke leefomgeving. Je helpt onze opdrachtgevers om hun projectdoelen te realiseren. Eén van onze opdrachtgevers is ProRail. ProRail is verantwoordelijk voor de aanleg, beheer en onderhoud van het spoornetwerk en de stations in Nederland en heeft als ambitie om Nederland nu én in de toekomst te blijven verbinden. Daarom werken zij elke dag aan de verbetering en verduurzaming van de spoormobiliteit.Door bijvoorbeeld slimmer te ontwerpen rijdt op belangrijke trajecten elke paar minuten een trein, binnenkort zelfs zonder spoorboekje. Ook werkt ProRail aan de ombouw van grote stations en aan de vervanging van treinbeveiligingssystemen. Rode draad in al deze projecten is ICT; zonder ICT rijden er geen treinen.

Jij kan meewerken om de ambitie van ProRail waar te maken! Als preferred partner zijn wij namelijk op zoek naar meerdere Tendermanagers (voor Spoorinfra en Stations, Engineering en ICT) voor de afdeling Procurement.

Over de functie van Tendermanager
Om hun innovatieve projecten te realiseren, besteedt ProRail diverse diensten uit aan externe partijen zoals ingenieursbureaus. Als Tendermanager ondersteun jij deze projecten met slimme inkoop. Je voert zelfstandig aanbestedingen uit en je bent vakinhoudelijk een uitstekende business partner voor projectteams, projectmanagers en afdelingen zoals Projecten en ICT. Je denkt groot en ziet dan ook direct kansen om de afdeling Procurement verder te ontwikkelen als best-in-class. Dat je daarmee direct je eigen ontwikkeling een boost geeft, is helemaal mooi meegenomen!Natuurlijk ben je niet alleen. Maar liefst 150 ingenieuze inkoop-professionals regelen samen dat ProRail elk jaar 1,5 tot 2 miljard euro zo effectief en efficiënt mogelijk besteedt. De beste kwaliteit voor de beste prijs en tegen de beste afspraken.

Taken en verantwoordelijkheden Zelfstandig uitvoeren van aanbestedingen;• Creëren van uitstekende inkoop- en aanbestedingsprocessen vanuit je sterke rol als vakinhoudelijke adviseur;• Ontwikkelen van inkoopstrategieën, sluiten van nieuwe raamcontracten en optimaliseren van het bestelproces;• Nauw samenwerken met projectmanagers en projectteams of ICT en hen begeleiden bij al hun wensen rondom projecten, diensten en systemen;• Bijhouden van je marktkennis en adviseren van de afdeling Projecten of ICT, zodat zij de beste kosten efficiënte en doelbewuste keuzes maken; • Verder leer je continu van collega’s en til je daarmee jouw aanbestedings- en inkooptrajecten naar een hoger niveau.
Jouw profiel• Een afgeronde HBO-/WO-opleiding op bedrijfskundig, juridisch, technisch of IT gebied;• 3-5 jaar (medior) of 5-10 jaar (senior) relevante werkervaring in vergelijkbare functie;• Ervaring met de uitvoering van (Europese) aanbestedingen;• Kennis van TenderNed is een pré;• Je bent organisatiesensitief, proactief, doortastend en je weet samenwerkingen positief te beïnvloeden.
Specifiek:• Voor Tendermanager Engineering: ervaring bij organisaties zoals RWS, gemeentelijke IB’s, Schiphol of Havenbedrijven is absoluut een pré;• Voor Tendermanager Spoorinfra en Stations: ervaring in de GWW-sector (bij opdrachtgever, opdrachtnemer of adviesbureau) is absoluut een pré;• Voor Tendermanager IT: ervaring met de uitvoering van (Europese) aanbestedingen binnen de IT is noodzakelijk.
Wat biedt Balance jou?• Dienstverband bij Balance;• (Voor ZZP’ers: samenwerking enkel mogelijk o.b.v. een projectovereenkomst of een dienstverband);• Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;• Opleidingsbudget en uitstekende groeimogelijkheden;• Veel ruimte om kennis te delen en te vergroten;• 2x per jaar een Masterclass met bekende inspirerende sprekers;• Diverse sociale en vakgerelateerde bijeenkomsten met collega’s;• De mooiste projecten bij de beste opdrachtgevers.
Werken bij Balance betekent veel eigen verantwoordelijkheid, ontplooiing op zowel zakelijk als persoonlijk vlak waarbij jezelf je Work-Life Balance bepaalt. Je wordt opgenomen in een groot netwerk van professionals die houden van afwisseling en graag kennis en ervaring met elkaar delen. Ambitie en initiatief wordt verwacht, gewaardeerd en beloond. Eén ding is zeker: Balance maakt werk van jouw groei en ontwikkeling!
Over Balance – Advies, Projecten, InterimWaar grote, complexe projecten gerealiseerd worden, brengt Balance kennis in praktijk. Al meer dan 20 jaar. Onze ruim 350 consultants en specialisten analyseren, adviseren, managen, implementeren of voeren uit. Vanuit het Balance netwerk werken financiële, juridische, technische en projectmanagement experts samen onder één dak. Blikvelden worden zo breder. En onze dienstverlening krachtiger. De persoon achter de consultant beschouwen wij als het meest cruciaal voor het managen van succes. Want kennis moet ‘klikken’. Bekijk www.balance.nl voor meer informatie.
Meer informatieNeem voor meer informatie contact op met Alexander van der Meulen, business manager, via telefoonnummer 020-6763993 of 06-10896976. 
Solliciteren op de functie van Tendermanagerherken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina onder vermelding van vacaturenummer VAC2018_0297.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: Projectmanager, Tendermanagement, Tendermanager Engineering, Tendermanager IT, Tendermanager Spoorinfra en Stations, Bedrijfskunde, Juridisch

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres