Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Tenderteam

Tenderteam is specialist in het winnen van aanbestedingen. Onze EMVI-plannen scoren gemiddeld een 8,3 waarmee onze klanten in 2021 maar liefst 2 op de 3 tenders wonnen.

Onze diensten zijn onder andere:
> EMVI plan schrijven (met vormgeving tot in de puntjes)
> Tendermanagement & tenderconsultancy
> Creatieve sessies (strategiesessies en SWOT-sessies)
> Cursussen (EMVI plan schrijven en tenderstrategie)

Tenderteam is een team van creatieve aanjagers; schrijvers, strategen en aanbestedingsspecialisten. Enthousiast helpen wij bedrijven te ondernemen. Écht helpen en het liefst zelfs inspireren. We doen dit door hen creativiteit in het proces en een winnende (tender)strategie te brengen. Daarbij ondernemen we actie! Het resultaat hiervan is dat onze klanten groeien in omzet en tegelijkertijd hun bedrijfsvoering continu verbetert.

Waarom vinden wij het zo belangrijk om bedrijven te helpen met aanbesteden? De overheid koopt voor meer dan 80 miljard euro per jaar in via aanbestedingen. Onze plannen maken het SMART hoe we de gewenste verandering realiseren naar een circulaire wereld. Hierin beschrijven we een slimme, efficiënte en bovendien duurzame werkwijze. Zo realiseren we een Beter Nederland, waar wij zelf ook het liefst in wonen en werken.

Als MarCom specialist hou ik me bezig met het verder ontwikkelen, implementeren en evalueren van de marketingcommunicatiestrategie.

Adres: Arnhemse Bovenweg 160
Postcode/plaats: 3708 AH Zeist
Telefoon: 0343-820429
Adres: https://www.tenderteam.nl/
Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link