Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Terra Management Groep

Wij van Terra willen persoonlijke ontwikkeling stimuleren en streven ernaar dat mensen zich ontwikkelen vanuit het bewustzijn wie zij van nature zijn. Het besef dat wij mensen deel zijn van de natuur helpt ons daarbij. Te zien hoe dankzij verbondenheid alles wat leeft elkaar beinvloedt, zichtbaar en onzichtbaar, vrij van oordeel en gelijkwaardig, helpt ons te weten dat deze natuur zich ook in ons afspeelt, en tussen mensen, en in organisaties.

Ons werk is duurzaam, zorgvuldig en vol respect om ieders persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van organisaties te ondersteunen. Wij gebruiken onze kennis, ervaring, en intuïtie. Wij zijn overtuigd dat betrouwbaarheid en heldere informatie uitwisseling voorwaarden zijn om ons werk goed te kunnen doen. Bij Terra streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor het nemen van leiding of verantwoordelijkheid en het ontwikkelen van natuurlijk meesterschap.

Adres: Soestdijkerweg 12
Postcode/plaats: 3734 MH Den Dolder
Telefoon: 035 - 625 00 50
Adres: http://www.terragroep.nl/
Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres