Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

(Toekomstig) Strategisch Inkoper

Deurne, fulltime

Ben je een gedreven persoon die graag alles in staat stelt om de juiste artikelen op het juiste moment tegen de juiste prijs te ontvangen?
Heb je als doel om door te groeien naar strategisch inkoper?
Wil jij deel uitmaken van het succes van Eurofast?
Neem dan contact met ons op!

Als toekomstig strategisch inkoper bij Eurofast heb je vanuit ons hoofdkantoor in Deurne een belangrijke rol binnen de organisatie en ben je de spin in het web tussen de afdelingen inkoop, verkoop en productie. Je start als operationeel inkoper en bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse inkoop van ons assortiment. Daarnaast werk je aan diverse verbeterprojecten om de afdeling inkoop verder te professionaliseren.

Jij bent (onder andere) verantwoordelijk voor:

  • De dagelijks inkoop van het Eurofast assortiment.
  • Het bewaken van leveranciersafspraken.
  • Het zorgdragen voor tijdige beschikbaarheid van de artikelen.
  • De beoordeling van besteladviezen en administratieve verwerking van inkooporders.
  • Het doen van voorstellen tot aanpassen van de bestelparameters in het ERP-systeem.
  • Het aandragen van mogelijke (alternatieve) producten en leveranciers.

Ben jij de collega die we zoeken?
Je werkt graag in een actieve omgeving waarin snel geacteerd wordt. Jouw doelstelling is het beste resultaat behalen en verliest daarbij het hoge kwaliteitsniveau van Eurofast niet uit het oog. Je krijgt energie van het schakelen met verschillende leveranciers. Om dit goed te kunnen doen beheers je de Engelse en Duitse taal zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast heb je ervaring in soortgelijke functie in de bevestigingstechniek. Je beschikt over hbo-werk– en denkniveau en hebt de ambitie om binnen enkele jaren door te groeien naar Strategisch Inkoper. Je beschikt over NEVI 1. Ervaring met voorraadsysteem Slimstock is een pre.

Wat biedt Eurofast?
Eurofast is een internationaal bedrijf dat volop in ontwikkeling is en een grote groei doormaakt. Je komt terecht in een organisatie waarbij plezier in het werk centraal staat en collega’s op een informele wijze met elkaar omgaan. Naast goede (marktconforme) arbeidsvoorwaarden, bieden wij een afwisselende functie binnen een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor verdere ontwikkeling met goede doorgroeimogelijkheden. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je functie, om zaken zelfstandig op te pakken. Training on the job en/of bijscholing vormt een onderdeel van een uitgebreid inwerkprogramma.

Solliciteren?
Stuur jouw motivatie met cv naar: Lonneke Snellen – HR Officer. Mail: lonneke.snellen@eurofast.nl

Heb je nog vragen?

Je kunt telefonisch contact opnemen met: Anton van Oers – Purchase Manager
Telefoon: + 31 6 15061531

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres