Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Traineeship Adjust

Over het traineeship
Ontwikkel je binnen het tweejarige traineeship van Adjust en stuur je carrière in de richting die bij jou past. WO en HBO starters met bewezen potentie om tot de besten op het gebied van beleidsontwikkeling, inkoop en aanbesteden uit te groeien, worden ondergebracht in het traineeship van Adjust. Dit traineeship is maatwerk. Met de trainee wordt afgesproken welke competenties en vaardigheden worden ontwikkeld en op welke wijze.

Coaching en begeleiding
We vinden het belangrijk dat ons talent zich blijft ontwikkelen; zowel inhoudelijk als qua soft skills. De manager van ons trainee programma is Jeffrey Huntink. Jeffrey is partner bij Adjust en heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van talent. Jeffrey bepaalt op basis van jouw persoonlijke programma wie jou het beste kan coachen en begeleiden. Je hebt geregeld gesprekken met jouw coach waarin de voortgang van je ontwikkeling wordt besproken. Het gaat dan om inhoudelijke aspecten en soft skills, maar zeker ook of je je al helemaal thuis voelt bij Adjust.

Wat maakt onderdeel uit van het traineeship?
We willen in je investeren, zodat jouw intellectuele capaciteiten, analytische vaardigheden, creativiteit en soft skills optimaal tot zijn recht komen. Dit zijn vaardigheden die essentieel zijn om succesvol te zijn bij Adjust. We geven je uitdaging om zo verder te groeien.

Onderdeel van het programma is in ieder geval de New Hire Day en de Adjust Young Professionals Day. De eerste dag is gericht op kennismaking met Adjust de tweede op kennismaking met andere Young Professionals binnen Adjust. Het verdere programma is maatwerk en kan bestaan uit opdrachten binnen een bepaalde specialisatie, of juist verschillende opdrachten om zo te ontdekken welke specialisatie het beste bij jou past.

Wat we van jou verwachten

Wie kunnen zich aanmelden?

Doorgaans starten er voornamelijk afgestudeerde masterstudenten en HBO studenten (Bedrijfs)economie, Supply Chain Management, Facility Management, Rechten en Gezondheidswetenschappen. Door de ontwikkelingen in de markt, zijn we ook geïnteresseerd in starters met een IT gerelateerde achtergrond op WO niveau.

Wat wij bieden 
Komen jouw profiel en ambitie overeen met deze vacature en ben je ervan overtuigd dat Adjust Consulting bij je past? Dan komen wij graag met jou in contact! Solliciteer direct via de solliciteer button onderaan de vacature en stuur je CV en motivatie mee. Voor meer informatie over de functie kun je contact met ons opnemen via 06-46072366.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres