Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Verbetermanager Inkoop

Schiphol Group. A world of opportunities.
Schiphol heeft de ambitie om de wereld dichterbij te brengen. Wij willen één van de meest toonaangevende luchthaven ondernemingen zijn. Een commercieel bedrijf met een ondernemende bedrijfsvoering en een maatschappelijke functie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers, in totaal 2.000, zijn van groot belang in het bereiken van ons doel: Europe’s preferred airport.

Corporate Procurement is verantwoordelijk voor alle inkoop van Schiphol Group (statutaire verantwoordelijkheid). De afdeling kan het verschil maken in het behalen van de kwalitatieve en financiële doelstellingen van onze onderneming. Maar liefst 60% van de totale omzet van Schiphol in 2015 werd besteed door Inkoop!

Werken bij Corporate Procurement is boeiend en biedt veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. De persoonlijke ontwikkeling van de inkoopprofessionals staat hoog in het vaandel waarbij we verschillende inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling trainingen aanbieden. Er zijn genoeg mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen.

Verbetermanager Inkoop
40 uur | Schiphol

De functie
De Verbetermanager Inkoop is voortdurend bezig met het vernieuwen en verbeteren van de inkoopafdeling Corporate Procurement door het verbeteren en beheren van het beleid, organisatie, processen en systemen zodat de afdeling maximaal kan bijdragen aan de doelstelling: Europe’s Preffered Airport.
De Verbetermanager Inkoop ondersteunt het MT van Corporate Procurement en signaleert kansen voor de afdeling. Hij vertaalt de aanbestedingswet en Schipholbeleid naar adviezen t.a.v. inkoopbeleid, -organisatie, -processen en -systemen.
De Verbetermanager Inkoop is verantwoordelijk voor de coördinatie omtrent de verbetertrajecten op de afdeling en is leidend en/of participerend in deze verbetertrajecten op zowel eigen vakgebied/specialisme als projecten met betrekking tot bestaande processen op de afdeling Corporate Procurement.

Het profiel

  • Je hebt minimaal een HBO/WO afgeronde opleiding met daarnaast een succesvol afgeronde een inkoopopleiding (zoals NEVI of Inkoopacadamy).
  • Je hebt circa 3-5 jaar ervaring in het vakgebied Inkoop.
  • Ervaring met verbetertrajecten (Lean, Six Sigma en Scrum/Agile) en met het werken in projecten
  • Je hebt kennis van de aanbestedingswet en ervaring met (Europese) Aanbestedingen.
  • Je hebt een sterk analytisch- en beïnvloedingsvermogen
  • Je bent communicatief en een teamplayer
  • Je bent resultaatgericht en neemt initiatief
  • Je hebt doorzettings- en incasseringsvermogen

Het aanbod
Schiphol Group is altijd in beweging en stimuleert dat ook bij haar medewerkers, letterlijk en figuurlijk. Je kunt rekenen op een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. We geven jou ruimte voor ontwikkeling op persoonlijk en professioneel en vlak. Zo is er een persoonlijk duurzaam inzetbaarheidsbudget voor o.a. opleiding, coaching, sporten, verlof. Daarnaast is er ook een Bring Your Own Device budget. Met behulp van flexibele werktijden bepaal je zelf een optimale werk/ privé balans. Verder krijg je de kans om in een inspirerende werkomgeving samen te werken aan unieke projecten met collega’s die oprecht trots zijn op hun bijdrage aan Europe’s Preferred Airport.

Interesse?
Heb je vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Budi Darmadi, Manager Inkoop, of stuur je sollicitatie vóór 1 februari via het sollicitatieformulier naar Chris van Elswijk, Recruiter.

Acquisitie op vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link