Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

VION Food Group

VION Food Group is een internationaal opererend foodbedrijf dat actief is op het gebied van hoogwaardige voedingsmiddelen en ingrediënten voor mens en dier. VION Holding N.V. is niet beursgenoteerd en heeft één indirecte aandeelhouder, NCB Ontwikkeling, die gelieerd is aan de Zuidelijke Land- en Tuinbouw- organisatie (ZLTO). ZLTO is een vereniging voor ondernemers in de groene ruimte met een agrarische achtergrond.

VION heeft twee belangrijke divisies: VION Food en VION Ingredients.

Het productportfolio van VION Food voorziet in vers varkensvlees en rundvlees, en daarvan afgeleide convenience-foodproducten. Alle producten worden via de retail, de industrie en de ‘out of home’ markt aan de consument aangeboden. De activiteiten binnen VION Food zorgen voor toegevoegde waarde in de totale keten. Het leveren van deze toegevoegde waarde gaat hand in hand met de vraag en de behoeften van de consument.

In 2012 had VION Ingredients wereldwijde posities in de markten van slachtbijproducten. De kernactiviteit van VION Ingredients is het maken van producten met toegevoegde waarde zoals eiwitten en vetten. Deze producten worden als hoogwaardig ingrediënt toegepast in uiteenlopende markten zoals farmacie, cosmetica, food, feed, energie en techniek. VION Ingredients is wereldmarktleider in gelatine en investeert in innovatieve duurzame processen zoals de productie van biobrandstof en biofosfaat.

Vanwege de in juni 2012 aangekondigde herstructurering en afbouw van de schuldpositie van VION Food Group is onder meer besloten VION Ingredients af te stoten. Een overeenkomst voor de voorgenomen verkoop van VION Ingredients is recent tot stand gekomen.

Adres: Noord Brabantlaan 303-307
Postcode/plaats: 5657 GB Eindhoven
Telefoon: +31 889953700
Adres: http://www.vionfoodgroup.com/nl/
Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link